-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Sağlık sorunları dolayı zorunlu yatay geçiş yapılabiliyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Lisans
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
1 sene okumak zorundasın diye biliyorum, kaçıncı sınıfsın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yeni kazandim ( sağlık sorunlarına dolayı zorunlu yatay geçiş yapabiliyor mu ? Yapan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, ÇiftAnadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğe göre yapılmakta olup, konuyla ilgili yönetmelik Kurulumuz internet sayfasında öğrenci başlığının altında yer almaktadır.
(MEZUATIN ALTINDA (D:YÖNETMELİKLER BÖLÜMÜNDE: Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, ÇiftAnadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik) DİYE BULUNABİLMEKTEDİR.
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 18/b-5 maddesi uyarınca, öğrencilerin kabulü, ders intibakları ve çıkarılmaları ile eğitim-öğretim ve sınavlar konusunda karar verme yetkisi yükseköğretim kurumlarının ilgili yönetim kurullarına, 15/b-4 maddesi uyarınca da fakülte, enstitü ve yüksekokul yönetim kurulu kararlarına yapılacak itirazları inceleyerek kesin karara bağlama yetkisi de Üniversite Yönetim Kuruluna ait bulunmaktadır.
Konuyla ilgili üniversiteye başvurmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar ( YÖK ) Bu şekilde bir cevap verdi ama anlamadım ? Tam olarak ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saglik nedenleri ile kayit dondurabilir ancak yatay gecis yapamazsiniz.not ortamaniz uygun olmasi durumunda gecmek istediginiz universiteye basvurabilir ve kabulu durumunda gecis yapmaniz mumkun olur.