wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba. Turkcell'in verdiği huawei 552e marka modemi kullanıyorum. Fakat hiç memnun değilim. Tek başımayken herhangi bir sorun yok fakat evden birisi video izlese benim internet direk kesiliyor. İşkenceye dönüşüyor resmen. İnternet hızım 9-10mbit arasında değişiyor. ADSL için önerebileceğiniz bir modele ihtiyacım var.
Ya da alırken hangi değerleri kontrol etmem gerekir, belirtirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sorun modeminizde oldugundan eminmisiniz verilen modemin üzerinden kablo ilemi baglısınız diger kullanıcılar wifi ile girdiklerinde hızı paylastırmayarak direk kesintiyemi ugratıyor kopmamı yasanıyor.
wifi ayarlarınızdan wifi kullanıcılarına oncelik verilmiş olabilirmi hız konusunda ayarlar fabrika ayarlarına alındıgında aynı sorun devam mı ediyor.
hattınızda sıkıntı olma ihtimali nedir baska modem denedinizmi.
modemin baglı bulundugu elektrik hattında (sigortaya kadar) derin dondurucu buzdolabı gibi ani şekilde calısan bir cihaz baglımı eger baglıysa ani elektrik cekimlerinde modemlerde ani tepkisizlik yaratıp sizi hattan dusurebilir.
Modeminiz evin farklı koselerinde dusuk cekiyorsa yayın hızının 150 mi 300 mbps mi olduguna bakın 150 ise dusuk cekim olayı normaldir.
Biz bunları anlattıkh modemnen anlattıkh kabloynan anlattıkh :D
sakası bi yana yukarıda yazdıklarımı dikkate alın her yazdıgımla karsılastım cunku.
Hatta en son buna benzer sorunla ugrastıgımda telefon hattında fazla elektriksel bozulma oldugundan ve yüksek bozulmayı absorbe edemeyen bir modem oldugundan kitleniyordu .
Demek istedigim modeminizde sıkıntı olmayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce modem olarak airties kullandım memnundum. Vdsl modem alma gereği doğunca Asus tercih ettim. Bundan da memnunum.
Size tavsiyem almışken sadece adsl destekli değil vdsl destekli bir modem alın. İlerde sorun yaşamazsınız.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir kaç ay önce Asus DSL-AC51 AC750 modem almıştım. Havalar çok sıcak olduğunda 2-3 günde bir kapatıp biraz sağumasını bekleyip açmanız gerekiyor onun dışında oldukça güzel. Ayrıca oyun oynayanlar veya sizin belirlediğiniz bir cihaza öncelik verme veya kota limiti koyma gibi özellikleri de var. Mobil uygulaması da oldukça güzel ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Dolara yüzünden fiyatı oldukça artmış ama alabilirseniz tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim ki asusu dsl n-16 ben çok memnunum. yeri geliyor 8-10 kişi bağlanıyor sıkıntı çıkarmıyor. Ama benim internet te türknet 35 mbitlik. Ayrıca Allah nazardan saklasın benim evdeki kablo gayet güzel 35 mbitin 32 mb alabiliyorum
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com