91604
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Şuan aktif olan bir sitemde yayınlanmış bazı makaleleri kaldırmak istiyorum.Kaldıracağım makaleleri de yeni bir sitem de kullanmayı düşünüyorum.Bunu yapma sebebim de tamamen bu makalelere odaklı bir site açmam.
Bu şekilde bir taşıma işlemi yeni sitem için zararlı olur mu.Yani kopya içerik gibi görünür mü?
Nasıl bir yol izlemem gerekir.Sitemden yazıları kaldırdıktan sonra, Google sonuçlarından kaldırıp, yeni siteye eklemek için bir süre beklemem iyi mi olur.Bu konu da deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediginiz islemi birçok kez yaptım. Öncelikle yazıyı sildikten sonra url kaldirmaniz gerekiyor . Fakat yine url kaldırma aracı geçici olarak kaldırıyor. Eski adresinizi kullanmazsanız dns hatası vereceği için tekrar o yazılar dizine çıkmaz ve özgün olarak paylaşırsınız. Fakat eski siteyi kullanmaya devam edecekseniz 90 gün sonra yine de o url aramalara çıkabilir. Gerci o yazıya spam şikayeti yapılmayacağı için rahat olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Makaleler hit sağlıyorsa ve sıralaması iyi durumdaysa dokunmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Çalışmıyor
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu yapmadan önce yazılarınızın başka sitelerde kullanılmadığına emin olun bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bence dediğiniz işlemleri yaptıktan sonra, eski sitenizde ki sayfaları 301 ile yeni sitenize yönlendirirseniz bu sorunu çözebilirsiniz.