-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar öncelikle direk olarak elden satmayacağım tisho gibi siteleri kullanarak sadece tasarım yükle ve sat şeklinde yaparak aradaki farkı alacağım. 40Tl'ye bir tshirt koysam ortalama 6 tl kazandırıyor.
Hazırda bir kitlem yok mecburen reklam çalışması yaparak ilerleyeceğim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Deneme amaçlı bir 50 tl ile reklam çalışması yapmak istiyorum ama 50tl'lik reklamla en az 10 tane satabilir miyim? Çevremde internetten aa bu çok güzelmiş alayım diyerek alan pek insan yok o yüzden yorumda yapamıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?
Hangi platformları yada neleri tercih etmeliyim. Anahtar kelime önerileriniz var mı? Nasıl bir strateji geliştirmeliyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
50 tl ile değil 5000 tl ile bile 10 tane satamayabilirsiniz. Eğer kitleniz yoksa önce sosyal medyada butikci kitle oluşturmanızı öneririm. Yoksa başlamadan iflas ettiniz bile.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Instagram üzerinden ilerleyin. 2 3 adet firmanın insta hesabını kontrol ediyorum. Gayet iyi satışlar. Websitesinden 5 10 kat daha fazla sipariş geliyor instadan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagram üzerinden sat en iyisi bu. Bence dikkat etmen gereken en önemli nokta malın fotoğraflarına önem göster yani malı iyi sergile. Bununla beraber yüksek takipçileri olan instagram hesaplarının adminleriyle iletişime geç onlarda senin hesabının ve malının reklamını yapsınlar tabi belli bir ücret karşılığında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmtrend.blogspot.com/
3rdi91
Alonebusinessman
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet birçok kişinin dediği gibi İnstagramda kitle oluşturarak daha çok satış yaparsın. Ayrıca Pinterest ile güzel içerikler oluşturup iyi bir kitle ve trafik yakalayabilirsin.
Öncelikle bunların pazarlama taktiklerini öğren.
Daha önce okuduğum veya izlediğim deneyimlere göre belirli bir hayran kitlelerine yönelik tasarımlar yap. Örnek olarak Harry Potter hayranlarına onunla ilgili tasarımlar yap. Sadece t-shirt değil bir çok ürüne bu tasarıma uygulayıp ürün sayısını arttırabilirsin. Ve son bir şey daha hemen pes etme.
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://accastay.com