-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
okuyorum
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi oyun yapmak istiyorum 2 boyutlu olsun istiyorum fakat sağlam bir fikir bulamadım. Şöyle bir oyun yapsan güzel olur diyebileceğiniz fikriniz varsa çok sevinirim.
not 1: çok aşırı ayrıntı içeren oyun yapmam çok zor olur ekip küçük çünkü o yüzden daha sade oyunlar önerirseniz güzel olur.
not 2: elimde bir hikaye var bunu oyunlaştırmak istiyorum derseniz de beraber bir oyun geliştirebiliriz.
teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Osuruk sesi uygulamasının 1 milyon indirildiği, şahin drift uygulamasının 2 milyon indirildiği bi ülkede yaşıypruz 😂 bu sebeptendir oyun içeriğinden çok adı, logosu ve basitliği önemli fikrinizin .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
okuyorum
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:)) hocam amacımız iyi işler yapmak olduğu için o tarz copy-paste oyun yapmayı tercih etmem :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Meslek yok
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şoyle birsey olabilir;
Salla kazan turkceldeki gibi adam mesela 1000 kere sallasin 0.1 kuruş kazansin. Veya bunun sayisi veya miktari degisebilor icine reklam da koyarsiniz oh mis. Bide degisik sallama sekilleride eklenirmi bilmiyom onlarla ilgili levellere gore ücretlendirme yaparsiniz.
Yukarida yazan arkadaş hakli flappy bird 1 gecede yapildi cok basit ama milyonlarca kez indirildi. Aslinda mesele "yapilmayani yapabilmek".
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Meslek yok
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi ben bunu soyledim, kimse yapmamis, kimse yeni yapmasin ilerde ben yapicam. Telif atarim bak :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok kişili oyunlar yapmanız lazım ben artık tek kişilik oyunlar oynarken bile sıkılıyorum arkadaşımla yada insanlarla oynanan oyunlar daha iyi tutar
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Koylu askerli oyunlar cok tutuluyo millet evine bakmiyo askerine bakiyo :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Webfaresi.net Beklerim