-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Tanıtım yazısı almak önemli
Footer link hakkında bilgim yok
Link çalışması derken hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Link inşası eğer doğru anladıysam cevap veriyorum
Alt keywordlerden üst keywordlere doğru yapacaksınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Hocam ilgili içerikten link çıkın bana sorarsanız. Siteler alakasız olmasın bu sayede ilgili içerik üretirsiniz
Hiçbiri değil de yani
Ama tanıtım yazısı da olabilir o da iyi sonuçlar veriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Tanıtım yazısının modasi hiç bir zaman gecmez. En nihayetinde kaldırılmadığı sürece sitenize trafik sağlıyor.
Footer link kalıcı cözüm degil. Kendi sitenle alakalı siteden veya çok yüksek DA PA siteden almadığın sürece pek de işe yaramaz.
Kendin link saglamak istiyorsan yuksek da pa lı tumblr blogu alabilirsin ucuza. Kendine footer link verip blog olarak kullanirsin. Eger siten tumblr ortamina uygunsa ufak bir miktar hitle beraber paravan blog tarzı duzenli footer ve tanitim saglarsin. Aklima gelen en ucuz yol bu. Ucretli sekilde. Ucretsiz olarak istiyorsan yorum backlink ve forum tanitim onermiyorum onun yerine guzel pdf sitelerinden ve tanitim sitelerinden (medium gibi) guzel hit akisi saglayabilirsin. En onemlisi amacin hit ise pinterestten guzel yerlere gelebilirsin. Ya da yabanci kaynaklardan farkli teknikler ogrenip onlari deneyebilirsin. Ama bot trafiklerden ve botla yapilan calismalardan uzak dur. Kolay gelsin :)