K4R4NI
God of Movie Sites
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master | Developer
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba sitem dün " hadi filme " anahtar kelimesi ile 4. sırada çıkıyordu. Sonra ne olduysa 500 site içinde bile kalmadı. daha sonra " hadifilme " anahtar kelimesi ile 1. sırada çıkıyordum 2. sıraya düşmüşüm. Sebebini ve çözümünü söyler misiniz hocam. Çok teşekkürler...
>> God of Movie Sites
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Gelir geri hocam zaman verin
K4R4NI
God of Movie Sites
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master | Developer
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cidden mi hocam. Çok teşekkür ederim hocam aydınlattınız o kadar canım sıkıldı ki bu olaya çok teşekkür ederim.
>> God of Movie Sites
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaman zaman google yeni siteleré sans vermek adına eski siteleri düşürebiliyor. Eger politikalara uymayıp algoritmik ceza yada manuel spam almadiysaniz eski yerine gelir. Bu gibi durumlarda eğer ceza alacak birşey yapmadığınızdan eminseniz, kesinlikle aceleci olup sitede değişikliğe gitmeyin. Aksi halde geri gelemeyecek bir duruma düşebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu garip durum arada bir oluyor buradaki arkadaşların dediği gibi ise eyvallah ama epeydir ilk sıralarda çıkan sitem bazı kelimelerde ilk 500 de bile çıkmıyor ve bu durum aylardır devam ediyor.
Hatta benim sitemden kopyalanan içerikle (içinde benim linklerim de var) benden önde çıkıyor
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.