lostyazilim

Mybbdestek Sitemiz acıldı

9 Mesajlar 1.761 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

alonespy002 alonespy002 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaşlar sonunda .in li site adresimize geçtik ve mybbdestek sitemizde bugun tum sorunları hallettik. Ve şimdi tek sorumuz var oda üyelerimiz. Sizleride aramızda görmek istiyoruz bunun yanında sitemize yetkili alımlarıda olacaktır.

Destek Üye Alımları,
Deneme Moderatör alımları,
Moderatör alımları,
Süper moderatör,
Grafiker alımları,
Koder Alımları

Bunlardan anlarım dıyorsanız uzmanlık alanınızda yer almak ıcın lütfen sitemizde o bölümde konunuzu açınız

site adresimiz : mybbdestek.in

wmaraci
reklam

SelimAtalay SelimAtalay iOS Medya Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 35 / 76
  • Ticaret 12, (%100)
Kafama takılan birkaç soru var hocam inşallah cevaplandırırsınız.

1 ) Neden olan bir domain'in farklı uzantısı
2 ) Sizin bilginiz ne ?
3 ) Türkçe paketleri size mi ait olacak ?
4 ) Eklenti çevirmeleri size mi ait olacak ?
5 ) Yetkili kişilerin yaş sınırlaması kaçla kaç yaştır ?

Ek Olarak: MyBB içerik gizleme eklentisi kurmanız size ne kazandırır ?

• Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

Hizmet adlı üyeden alıntı

Kafama takılan birkaç soru var hocam inşallah cevaplandırırsınız.

1 ) Neden olan bir domain'in farklı uzantısı
2 ) Sizin bilginiz ne ?
3 ) Türkçe paketleri size mi ait olacak ?
4 ) Eklenti çevirmeleri size mi ait olacak ?
5 ) Yetkili kişilerin yaş sınırlaması kaçla kaç yaştır ?

1 ) Biz mybbdepo gibiyiz yani eklentiler bize ait olmayacak ama mybbdestek.com daki gibi ordakıler falan olacak yani bir depo sistemi yaptık.
2 ) Ben Forumde Php hakkında az çok birşey biliyorum + tek olmadıgım için ßyburak adlı arkadaşımız mybbdepo sitesinde yetkililerden. o yuzden pek bir sorun cıkmıyor sistemimizde yanı bir çoğunu arkadaşımız yapıyor desek yeri var
3 ) Hani tüm türkçe paketler bize aitte olmasa arada bizimde yapacağımız olabilir tabikide.
4 ) Bazı eklentileri bizde çevirme yapacagız daha yapmadık ama artık yapacagız. Bu arada zaten mybbdestek ve mybbdepo gibi sitelerden aldıklarımızıda alıntı olarak adreslerini veriyoruz.
5 ) Yetkili kişilerin yaş sınırlaması kaçla kaç yaştır ? +15 üstü düşünüyoruz şuanda ama anlayanları tabi anlamayanları almayız.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 35 / 76
  • Ticaret 12, (%100)
Peki telif haklı konunuz tamamiyle MCTR'den alıntı ama herhangi bir kaynak göremiyorum. MyBBDepo'yu örnek verdiniz ama mybbdepo sitesi mctr alt kuruluşu ? sizin herhangi bir üst kuruluşunuz var mıdır ? Tek bir kişiyle yola çıktığınızı söylediniz ama tek kişi ne kadar destek verebilir ki söylediğiniz kişide mybbdepo yetkılısıymış öyle dediniz. MyBBDepo'da herhangı bir destek sağlamıyor ki mctr kapalıyken mctr ekibi işlevi görüyor yani. Tek kişiyle fazla ilerleyemeceğinizi söylemek gerek.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

Hizmet adlı üyeden alıntı

Peki telif haklı konunuz tamamiyle MCTR'den alıntı ama herhangi bir kaynak göremiyorum. MyBBDepo'yu örnek verdiniz ama mybbdepo sitesi mctr alt kuruluşu ? sizin herhangi bir üst kuruluşunuz var mıdır ? Tek bir kişiyle yola çıktığınızı söylediniz ama tek kişi ne kadar destek verebilir ki söylediğiniz kişide mybbdepo yetkılısıymış öyle dediniz. MyBBDepo'da herhangı bir destek sağlamıyor ki mctr kapalıyken mctr ekibi işlevi görüyor yani. Tek kişiyle fazla ilerleyemeceğinizi söylemek gerek.

her konumuzun altında MCTR den alıntıları yazıyor bu arada temayı diyorsanız tema özel olarak kendi yapımımız oldugu için yapımcıyı ßyburak yazıyor eğer biraz dikkat ettiğseniz en alta dogru indiginizdede MCTR ye bağlı olduğumuzu görebilirsiniz.

Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 35 / 76
  • Ticaret 12, (%100)
MyBB.Com.TR paketini kullandığınız için ona bağlı olduğunu mu söylüyorsunuz ? Paketi kullanan herkes mctr bağlı mı oluyor yani. Eski bir domainin farklı uzantısı almak öncelikle kötü bir fikir. Hele ki sizin bilginiz dışı tek kişiyle çıktığınız bu yolda fazla yürümezsiniz. Sitenizi tanıtmışsınız ama hala ciddiyetsizlik söz konusu. MyBBDestek işi ciddi bir iş bildiğim kadarıyla veya ben yanlış biliyorum. Neyse umarım ben mahcup olurum. İyi günler

SemihT SemihT Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Stajyer Muhasebeci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1252
  • Beğeniler 103 / 134
  • Ticaret 28, (%100)
Şevkinizi kırmak gibi olmasın ama siz böyle hiç hiç bir yere gidemezsiniz. Neden diye sorarsanızda ;
- Belirli bir ekibiniz yok. Sizin haricinizde bir kişiye bağlısınız. Bir sorun çıktığında sadece 1 kişi ile mi destek vereceksiniz? Ekibin olmaması bir yerden patlak verecek.
- Yukarıda ki arkadaşa demişsiniz ki aşağı inince MCTR bağlı olduğumuzu görebilirsiniz, her MCTR çevirisi kullanan MCTR yapısına mı bağlı oluyor acaba? Bunu da ilk defa sizden duymuş oldum.
- MyBBDestek adı ile daha önceden MyBBDestek.com hizmet verdi. Gerçekten de işlerini hakkıyla yaptılar. Siz neden kendinize bir domain bulmak yerine, alıntı bir isimle bu işe girme gereksinimi duydunuz. Alıntı ismi geçtim, uzantısını daha da içler acısı. Çünkü .in alan adlarıda artık ücretsiz :/
- Kendi içeriğinizi yazamıyorsunuz. Gördüğüm şu; ilgili konu linkteki konu MCTR alıntısı. Kurallarınızı bile kendiniz yazamıyorsunuz açıkçası...

Sadece genel bir eleştiri yaptım. Başarılar dilerim.

urungu urungu Yalnızlık Senfonisi Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 9 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Neyse hevesini kırmayın arkadaşın.. Sezen Aksu'nun şarkısındaki gibi ''Zaman sadece birazcık zaman.' daha sonra iyi işler çıkarır umarım.

mrkoykiran mrkoykiran Mümin Köykıran Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek R & D Engineer, Developer, Mak
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 10 / 34
  • Ticaret 8, (%100)
Hayırlı olsun :)

https://muminkoykiran.com.tr/
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al