-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bunu söyleyen kantinci beyinsiz salağın tekidir kimse kusura bakmasın neden mi ?
Ulan be adam zaten bu bimde,a101 de 500 ml su 50 kuruşa satılıyor, Peki bu kantinciler okulda suyu kaça satiyor ? Ben söyleyeyim şuan bim ve a101 dışında nereye giderseniz gidin marketlerde su 1 lira. Hiç kafan çalışmıyorsa git al bimden a101 den 50 kuruşa zaten her şekilde sen bunu kantinde 1 liraya satıyorsun
Son zamanlarda her şeye zam geldi doğru ama bunu söyleyen adamın ya 1 gram beyni yoktur ya da artık %500 kâr edemeyeceğini anlayınca saçma saçma sağa sola saldırıyordur. Kimse kusura bakmasın ama eskiden 20-25 kuruşa toptan su alıp 1 liraya satan kantinciler bunlar masum ayağına yatmasınlar.
Ben 3 yıl önce liseden mezun oldum 3 yıl önce bile kantinde su 1 liraydı ( o zaman dolar bu kadar artmamıştı,toptan kaça alıp sattıklarını siz hesap edin )
Allah gözlerini doyursun ne diyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Kantinler kanser yuvaları. Acilen çeki düzen gerek çoluk cocuk zararlı ne varsa alıyor.
Ben hep suyu evden götürüyordum. Bu konuda cidden kantinler tam bir kazık. 1 kutu sutü 1.5 liradan alıyordum, marketlerde 75 kuruştu. Cikolata falan da yasaklanmali kantinlerde kuru meyve falan versinler. Cocuklari zehirliyorlar.
Bir tost yapiyordu bizim kantin japon animelerindeki shuriken gibi fırlatsan duvara saplanırdı 2.5 3 liradan satıyordu. Kaşarlı tost aliyordum kaşara değdiriyordu cekiyordu heralde içinde kaşarın k'si yoktu
2 kişi bu mesajı beğendi.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
allahın suyuna zam yapan da adam değildir. Ulan bizim köyde kaynak var bildiğiniz en baba markalara bin basar , boşa akıyor.