ferzileyto adlı üyeden alıntı
Henüz desteklemiyor ama bugün yarın gelir. Ben yaldır yaldır başladım çalışmalarına. Yabancılar güzel ekmek yiyor, ben de yiyecem ben de yiyecem :)
sırf bu iş için site kurup sadece amazon reklam banneri kullananlar var, bunlar genelde ürün inceleme ve puanlama siteleri, bu tarz siteler açabilirsiniz. geçen sene amazon usa'de mağaza açıp satış yaptığım için içli dışlıyım hatta amazon indirim kupon siteleri var globalde, o tarz da yapabilirsiniz.
bir de amazon'un çekilişle bedava ürün verme sistemi var ona rağmen mağaza sahipleri olumlu yorum almak için ürünlerini belirli sitelerden bedavaya verir site de çekilişle ücretsiz dağıtır böylece olumlu yorum gelir, mağaza sahibi siteye ödeme yapar, ek olarak bu da var.
ayrıca video eğitim seti de hazırlayıp satabilirsiniz, ben geçen sene amazon usa için yapmıştım ama çok satmadı, benim setim amazonun hazırladığı videolara türkçe altyazı eklemekti sadece, şöyle zengin olursunuz böyle köşeyi dönersiniz demedim diye satmadı. dürüstlük biz de kalsın, sağlık olsun.
incelemek için:
https://fbakursu.blogspot.comek olarak satıcılara şunu da söylemek istiyorum, bu da benim teorim:) amazon global için söylüyorum henüz tr'de böyle bir hareketlenme yok; amazon dünya genelinde satıcılara zengin olmayı vaad eder, bunu sosyal medya ile dibine kadar sömürür, o kadar çok içerik vardır ki globalde ben bunlara amazon'un sponsor olduğunu düşünüyorum çünkü ne kadar çok satıcı girerse o kadar çok zararına ürün yani ucuz ürün ve dolayısıyla mutlu müşteri, mutlu amazon olur. 100 satıcı girer 1 satıcı mutlu olur gerisi amazonun kasasını doldurur bu yüzden amazon dünyanın en zengin şirketi olmuştur. sürümden kazanacak kadar zengin değilseniz ya da kimsede olmayan ürününüz varsa girin çünkü amazon globalde bulunmaz nimettir, kullanıcı sayısı çok fazla ama bunlar yoksa sonunda kasa kazanacaktır. tarafımca denemiştir.
iyi olan kazansın:)