wmaraci reklam
tr.link

OpenCart Kurulumu

12 Mesajlar 1.958 Okunma
acebozum
tr.link

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
theharunuysal Kullanmayı düşündüğünüz tema tüm Opencart sürümlerini destekliyorsa bir sıkıntı olmaz.

Opencart 3 sürümünde cache problemi vardır, onun haricinde 2x sürümlerine göre daha hızlı çalışır. Ayrıca yeni yapılan temalar genelde 3x sürümlerine göre yapılmaktadır.

Eğer ürün sayısı fazla olacak ise ya Nginx ile iyi bir yapılandırma sağlamalısınız, ya da Litespeed almalısınız.

Kolay gelsin.

googleasistan
reklam

eka7a eka7a openix.io Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 651
  • Beğeniler 109 / 313
  • Ticaret 2, (%100)

theharunuysal adlı üyeden alıntı

yilmaz70 , en yeni sürümü kurmuştum ben en yeni sürümde sıkıntı var o yüzden sıkıntı oldu sanırım. Şuan eski sürümlerinden birisi var, hosting firması ile çalışmıyorum kendi sunucuma kurulu cpanel var root yetkilisi benim zip özelliğini kendim aktif etmem lazım.

theharunuysal adlı üyeden alıntı

fruzgar , sıkıntıyı hallettim yeni sürümünde sıkıntı var eski sürümünü yükledim sağolsun creed74 arkadaşımız yardımcı oldu.

Bu şekilde 2 tane eklenti yüklenmesi lazım nasıl yükleyebiliyorum araştırıyorum bir şey bulamadım.

Sunucunuzda mbstring ve zip eklentileri kurulu değil ya da pasif durumda. Aldığınız uyarıları atlatıp kurulum yapılsa da yeni ya da eski sürüm fark etmez OpenCart'ı sağlıklı kullanmazsınız. Google da "How to install mbstring on CentOS 7" (Burada sizin kullandığınız işletim sisteminin adı olacak) şeklinde bir arama yaparak öğrenebilirsiniz.

Eklentiler pasif durumdaysa ve cPanel üzerinden PHP Selector eklentisi kuruluysa buradan da aktif edebilirsiniz.

Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al