-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yarın laptop un servisten gelecek muhtemelen işletim sistemi olarak windows yüklı gelecek. Bu windows işletim sisteminin yanına linux kurmak istiyorum. linux işletim sistemini pek bilmiyorum. Masaüstü tasarımın aşağıdaki resimdeki gibi yapamak istiyorum. Aşağıdaki resmi facebookta bulunan linux gruplarında biride gördüm ve aşırı hoşuma gitti. Aynısını yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Tasarım mac bilgisayarlarınkine benzeyecek Linux dağıtımı olarak mint mi yoksa manjora mı yükleyim?
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bu konuda bende takipteyim. Bende silip sistemi linuxkurmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hâlâ bir cevap bekliyorum.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sunucu Yönetimi & Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Masaüstündeki sağda bulunanlar conky yazılımı ile yapılıyor . Masaüstü ortamı olarak gnome kullanılmış ve soldaki menü dash to dock eklentisi ile aşağıya alınmış.
Linux Server,Network(ipv4+ipv6) https://ahmetozer.org https://github.com/ahmetozer
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç gün uğraştım. Ama bir türlü yapamadım. Zamanımda kısıtlı olduğundan tekrar windows u yükledim.