Site adresi: PM ile isteyiniz.
Site için istenen fiyat : X.XXX TL (Teklif Usulü)
Sitenin aylık getirisi: Açıklamada yazıyor.
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yerel Haber
Günlük hit sayısı: 200 civarı
Ziyaretçi kaynağı: Organik-Sosyal Ağ
Domainin yaşı: 2 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Siteye ait Facebook Sayfası(8.000),Twitter, (365)Linkedn(1.800),Youtube(260) Hesapları dahildir.

Google Playde Önemli kelimelerde Üst sırada bulunan yayında olan haber uygulaması dahildir.

Tema olarak 3 tane lisanslı alınan teması vardır.

A4Haber Portalı Teması V2 - 170 TL
A4Haber Portalı Teması V1 - 120 TL

Şuan aktif olan Sahifa - Responsive WordPress News - 59 $

3 temada lisanslıdır. Satışa Dahildir.

Grafik işleri yaptırılmıştır. Video tasarım işleri yaptırılmıştır. Haber Manşetleri yaptırılmıştır. Sosyal ağ hesapları verilecektir.

Sosyal Ağlar:
Facebook sayfası oldukça aktifdir. Takip edenler Hep Gazianteplidir.

Bir paylaşıma ait istatistikler.

Adsense

[B]Reklam Gelirleri[/B]

Tanıtım Yazısı olarak sadeceon,bionluk ve hizlibul ayrıca forumlar üzerinden satış yapılmıştır. Toplamda 400-500 TL kadar bir yılda tanıtım yazısından kazanç elde edildi. 40 TL adsense'den kazanç elde edildi. Tabi haber sitesi için bunlar bişi değil. Güncel olarak haber girilip, 1-2 yıla yakın zaman güncel kalınırsa yerel şirketlerden de reklamlar alınabilir.

Neden Satıyorum?

Haber sektöründe yer alıp, şehirdeki kişilere ulaşıp reklam satışlarıyla iyi kazançlar elde etmek için. 2 yıl önce yola çıkıp güzel keyword bir domain yakaladım. Grafik çalışmalarını kurumsal ajansa yaptırdım. Tema olarak 3 farklı lisanslı tema satın aldım. Ufakdan SEO çalışmaları yaptırdım. Sosyal ağları kurarak aktif etmeye uğraştım. Facebook'da meyvesini verdi 8k ulaştı. Twitter hesabıda aslında 12k gelmişti organik olarak kapatıldı. 2.kez twitter hesabı açtım şuan 300 kişi vardır. Google Playde önemli kelimelerde 1.sıradadır. Google üzerinde kendi domaininde 19-20 arasında gidip geliyor. Aslında ajanslarla anlaşma yapamadığım için paylaştığım haberler hep belediyelerin valiliğin haberleridir lisans sorunu yaşamamak için. Adam akıllı güncel olarak haber hiç paylaşmadım. Hep ara ara web archive'den bakabilirsiniz. Dört dörtlük bir paylaşım sonrasında gerçekten 1.sıralara gelebileceğiniz bir site olacaktır.

Ajanslarla anlaşma yapmak gerekiyor. Bütçe ayırmak gerekiyor. Parasal nedenlerden dolayı bu sektörü bırakma kararı aldım. 2 yıldır hazır ettiğim sitenin tek eksiği IOS uygulamasıdır. İyi kazançlar yapabileceğiniz bir sitedir. Mutlaka PM ile site adını isteyip iyice inceleyip bir TEKLİF gönderiniz.