Merhabalar, sizlere 10 adet .PSD formatında tasarım derledim. Hepsi birbirinden kaliteli ve bir o kadar da hoş tasarımlar. Tasarımların hepsi bana ait değildir sadece bir tanesi benim tasarladığım var. İstediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz ya da kodlayabilirsiniz. İyi kullanmalar.
Kurumsal Tema
Kurumsal siteler için oluşturulmuştur. Yapımı tamamen (Kerem ZOR) bana aittir.
Detaylı bilgi - İndir
_______________________________________________________________________________________________________________
Game News Portal
Gayet şık ve kullanışlı bir oyun tasarımıdır. Yapımcısı Emrah Demirdağ'dır.
Detaylı bilgi - İndir
_______________________________________________________________________________________________________________
Launch Theme
Gayet şık, portfolyo ya da kişisel bloğunuzda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarım.
Detaylı bilgi - İndir
ViewPort: Magazine Site Template
Teknoloji üzerine kurulu olan siteler için ideal portal tasarımıdır.
Detaylı bilgi - İndir
Tam ekran gör
Woodsman Blog Layout
Kişisel bloglar için tasarlanmıştır. Az resim çok kod mantığı ile gidilmiştir.
Detaylı bilgi - İndir
Tam ekran gör
Century Freebie
Portfolyo siteleri için hazırlanmıştır. Oldukça hoştur.
Detaylı bilgi - İndir
Tam ekran gör
Dealers Theme
Sade ama bir o kadar hoş E-ticaret tasarımıdır.
Detaylı bilgi - İndir
Tam ekran gör
Geldec Theme
Türk yapımı, teknoloji siteleri için oluşturulmuş bir tasarımdır.
Detaylı bilgi - İndir
Tam ekran gör
Black - Pink (dark) Portfolyo Themes
Portfolyo siteler için hazırlanmıştır.
Detaylı bilgi - İndir
Tam ekran gör
Kaynak: http://keremzor.com/0-adet-tema-derlemesi-psd/