-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bakıyorum şu an ceo Sundar Pichai, kendisi hintli yani hani şu fakir ülke dediğimiz, garip gelenekleri olan hindistan. İlerde ülkemizden de bir google ceo'su çıkar mı, tabii en önemlisi bize bir faydası olur mu:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yalnız Hintli diyip geçmeyelim adamların (çoğunun) elindeki en sağlam koz programlama dilleri :)
Bizde yazılım ile uğraşıyorum diyince adamlar face patlatabiliyon mu?? diyorlar.
Ama bizim ülkeden olabilir çok iyi kişiler var emeklerine sağlık.
7 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google CEOsu, Microsoft CEOsu, NASA geliştirme başkanı, şunun başkanı, bunun başkanı Hint olabilir. Çünkü Hindistan dışarıdan göründüğü gibi değil, gerçekten çok ileri bu konularda.
Ama Türk olmaz.
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amerikadaki Hint vatandaşları ->
https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_AmericansNasa'nın 36%si Hint
...
12%of Scientists in America,36% of NASA employees , 34% of MICROSOFT employees ,28% of IBM employees , 17% of INTEL employees and 13% of XEROX employees are Indian
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kaybedecek bir şeyleri olmayanlar , kazanmak için çok çalışırlar . Hindistinda bu şekilde , zamanında star olmak için didişenler baktılar ki bu hayal günümüzde çok zor o yüzden de hepsi okuyarak kurtulmanın hayaliyle okuyorlar.
Hiç hayal kurup okuyanlarla , aman şu okulda bi bitse diyenler bir olur mu ? Öncelikle eğitim sistemimizde ki okul anlayışını keyifli ve eğlenceli bir hale getirmek olmalı. Okula zorla değil , mutlulukla gidilmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şehrin kokusuna tahammül edebilecek olsaydım Hindistan'da yazılım eğitimi almak isterdim. Zaten fark ettiyseniz silikon vadisindeki grupların çoğunda mutlaka en az 1 hintli oluyor. Üst yönetimde olan hintlide çok. Çalışan başarır dini, dili, ırkı farketmiyor.
Bildiğim kadarıyla Ruhi Çenet orada okumuş. Merak eden arkadaşlar için bir videosunda soru cevap tarzı bir şey yapıyordu.