lostyazilim
tr.link

Kaç videoda telifden kanal kapanıyor

3 Mesajlar 617 Okunma
lstbozum
tr.link

nigne2011 nigne2011 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar önceden 3 uyarı diye durum vardı, şimdi nasıl işliyor, bazı videolara kullan ama geliri paylaşacaksın diyor ya da para kazanamayacaksın diyor, bu tür videolardan istediğim kadar yükleyebiliyor muyum? bir keresinde bu tür bir durum yaşadım sonrasında bırak kanalı hesabımla youtube'a bile girememiştim, bi tane fulbol videosu atmıştım, yıl 2016 tabii. şimdi nasıl?

wmaraci
reklam

abdakgl abdakgl YouTube Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Hemşire
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 169 / 169
  • Ticaret 13, (%100)
3 ihtar devam ediyor eğer paylaştığınız video hak ihlal ediyorsa ve hak sahibi videonun kaldırılmasını istiyorsa ihtar yiyorsunuz bu şekilde 3 ihtarda kanal bir daha açılmamak üzere kapanıyor, Spam veya topluluktan kapanırsa açılma ihtimali oluyor fakat telif farklı. Diğer türlü hak sahibi benim videomu veya müziğimi paylaşanların videosunu kaldırma sadece kazancını ben alayım diyor bu durumda bir sorun olmuyor fakat bunu kestirmek zor tabi. Yinede bununda garantisi yoktur, adam şuan parayı ben kazanayım der yarın videoyu kaldırın der ve ihtar yersiniz.
FaCia nigne2011

kişi bu mesajı beğendi.

FaCia FaCia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Sistem ve Ağ Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 2, (%100)
hocam youtubede bulunan paylaşılan müzikleri paylaşan paylaşana. Bunların telif hakkı yokmu yada paylaşmak serbest mi ? Örnek olarak ferdi tayfur müslüm gürses yada farklı bir şarkıcı ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al