-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar önceden 3 uyarı diye durum vardı, şimdi nasıl işliyor, bazı videolara kullan ama geliri paylaşacaksın diyor ya da para kazanamayacaksın diyor, bu tür videolardan istediğim kadar yükleyebiliyor muyum? bir keresinde bu tür bir durum yaşadım sonrasında bırak kanalı hesabımla youtube'a bile girememiştim, bi tane fulbol videosu atmıştım, yıl 2016 tabii. şimdi nasıl?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
3 ihtar devam ediyor eğer paylaştığınız video hak ihlal ediyorsa ve hak sahibi videonun kaldırılmasını istiyorsa ihtar yiyorsunuz bu şekilde 3 ihtarda kanal bir daha açılmamak üzere kapanıyor, Spam veya topluluktan kapanırsa açılma ihtimali oluyor fakat telif farklı. Diğer türlü hak sahibi benim videomu veya müziğimi paylaşanların videosunu kaldırma sadece kazancını ben alayım diyor bu durumda bir sorun olmuyor fakat bunu kestirmek zor tabi. Yinede bununda garantisi yoktur, adam şuan parayı ben kazanayım der yarın videoyu kaldırın der ve ihtar yersiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sistem ve Ağ Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam youtubede bulunan paylaşılan müzikleri paylaşan paylaşana. Bunların telif hakkı yokmu yada paylaşmak serbest mi ? Örnek olarak ferdi tayfur müslüm gürses yada farklı bir şarkıcı ?