ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Arkadaşlar bir müşteri tipi anlatacağım size. O kişi şu kişi felan değil genel olarak böyle bir tip var.
Müşteri gelir ve mesaj atar. Ben şu şu şu özelliklerde bir site istiyorum. Bunlar bunlar olsun şunu bunu yapabileyim. Yapabilir misin diye sorar.
Yapabilirim diye cevabı verdikten sonra bir teklifte bulunurum ve bana o kadar parasının olmadığını söyler.
O halde wordpress üzerinden şu temayı alıp özelleştirelim derim. Örnek veriyorum. Tema fiyatı 400 lira ve ben iş için toplamda tema dahil 700 lira istiyorum.
Her konuda anlaşılır uzun süren konuşmalardan sonra ve ödeme sonrası işe başlayacağımı söylerim.
Müşterinin cevabı: "Sen temayı al. Bir tane de uyduruk domain bul. Hosta kur bakalım ben beğenince ödemeni yaparım."
Maalesef öyle yapamam ücretin çoğu zaten temaya gidecek dediğimde yok olmaz diye cevap gelir.
Temayı siz alın kalan ücretin yarısı iş başı yarısı iş sonu şeklinde çalışalım diye cevap verdiğimde de aldığım cevap: "Kardeşim benim dediğim gibi yapacaksak yapalım."
Şimdi arkadaşlar bu insan belki kötü bir insan değil. Belki gerçekten işinizin hakkını verecek ama böyle bir ticaret olmaz. Bu konuyu artık bu durumdan bıktığım için açma gereği duydum. Sizlerin de düşüncenizi almak istiyorum.
14 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ayni durum cok fazla . Piyasa nasıl işliyor bilmeden is yaptirmak istiyor keyfi isler oluyor çoğu zmn begenmezse böylemi oluyr diye düşünüp vazgeçiyorlar işten olan emeğe vs oluyor bu tarz insanlar ile is başı bile yapmayın
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
böyle bir müşteri tipi olmaz, olamaz, şaka gibi, tabii ki öyle bir işi alma kardeşim, iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
"o kadar parasının olmadığını söyler." şundan sonrasını okumadım, ölücülükte sınır tanımayan arkadaşlar var.
Bu tarz gelenlere genelde cevap vermiyorum. Sizede öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haklı bir isyan. Ticarette bu tür şeylerin düzelmesi şart.
Benim en sevdiğim kazanç garantisi veriyor musuncular. Gel de anlat şimdi danışmanlık nedir, ne değildir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başka forumda ticaret yapan birine iş yaptıracak vatandaş, sırf benden destek almak için buraya üye olduğunu söylüyor :)
Neymiş, devir ekonomi devriymiş. O kişi 100 liraya yapıyormuş işi, ben teknik destek verecekmişim ücretsiz olarak.
Ben bunu bile yaşadım arkadaşlar :)
Kısacası gayet normal geliyor artık her şey maalesef.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Rekabet var diyerek fiyatları 10 TL'ye kadar indirtiyorlar. Allah aşkına 10 TL'ye WP site kurulur mu? Tamam isteyen kursun ama bu tarz ölücü teklifleri yoksayın.