udsgul
https://sizvebiz.blog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Sağlık,Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagram bot temizliği yapıyor, bot takipçiler siliniyormuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
10 dk da 3K gibi bir kayıp mümkün değildir. Sipariş numaranızı özelden iletebilirseniz ben de özel olarak kontrol edeyim.
Bizim panelden önce başka yerlerden de takipçi atılıyor bazen. Düşüşler bu önceki atılan yerlerden de olabiliyor. Sanılıyor ki son girilen işlemden dolayı oldu.
Lütfen özel mesajla giriş yaptığınız kullanıcı adınızı iletin. Bizden kaynaklı bir sorun varsa telafi edelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sağlık Memuru
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
30k ve 60k icin pm den fiyatlandirma alabilirmiyim tesekkurler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
9-10 hesaba 2*3 gün önce 10 bin takipçi yolladım bu sabah hepsi silinmiş takipçilerin 1-2 k degil hepsi canlı destege baglanıyorum instagram sıfırlamış güncelleme vb. vb diyorlar telafide yapmıyorlar olan bize oldu şuanda siteleri zaten gönderim yapmıyor sürekli iptal ediyor para yatırıyoruz burda biz
madem instagram siliyor telafi yapın bakiye yükleyin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Medyabayimden aldığım bütün takipçiler bir günde gitti, bir gün kalsınlar diye ödeme yapmadım. Lütfen para iadesi sağlayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
şaka gibisiniz resmen 1k takipçi 0.75 kuruş demişsiniz sitenize girin bi kendiniz kontrol edin 0.75 kuruşluk servisiniz max 2k sipariş veriyoruz 4 saatte 200 kişi gidiyor veyatta hiç gitmiyor iade oluyor 3 aydır sallantıdasınız siz zaten ayrıca bizlik sorun yok demişsiniz biz para veriyoruz 80 tane sayfaya 10 k attıgımı düşünürsem bunlar tamamen hepsi silinde bana yazıyorlar böyle olacagını bilseydik almazdık diye ben kendilerine yenileme yapacagım dedim ben onlara instagramın suçu diyemedim ne yazikki sizin dediginiz gibi hiç bir firma telafi yapmıyor demişsiniz porosteknoloji açıklamasında zararınada olsa düzelince telafi amaçlı saatışlarımız yapılacak diye bir açıklama yaptı ama siz ne yazıkki bizlik suç yok diyorsunuz para yatırıyoruz sitenize
bu tutumunuzla beraber bir çok müşteri kaybedeceksiniz ..
SÖZLEŞMEYİDE BU OLAY OLDUKTAN SONRA DÜZENLEDİNİZ HADİ KOLAY GELSİN
instagram
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
170, (%97)
Max 2.5k servisi 0.75 TL dir. Bunun neresi yanlış? Şu an 1k çok rahat atmakta, birazdan yeni data eklenecektir.
Sorunun sebebi biz değiliz, Instagram sildi. Sektördeki herkes bilir bunu. Böyle olacağını kim bilebilir ki? porosteknoloji telafi servisi açacağını söylemiş, telafi yapmamış.
SÖZLEŞMEYE en az 3 aydır dokunmadığımızdan eminim. Tamamen iftira atıyorsunuz.
Ne ürün ne hizmet alırsanız alın, öncelikle hizmetin kapsamından ve tüm detaylarından haberdar olmalısınız. Bu konu altında "konuyu baltalayacak" laflarınız emin olun bize zarar vermez. 3 aydır daha iyi hizmet veriyoruz. Şu an da bir çok servisimiz aktif ve gönderim yapıyor.
Yaşanılan tüm sorunları, canlı destek ekibimiz ele alıp çözüme kavuşturmaktadır. Ancak bu Instagram'ın takipçi silmesine yapabileceğimiz birşey yok malesef.