-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
bizim milletimiz bu kadar saf olamaz eyyyy amerika lafına yada ver mehteri bu kadar kolay basit olmamalı milleti kandırmak anlamıyorum ne istiyorlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Şirket duyuni umumiye danışmanlığı mı yapacak acaba ?
Şimdi tövbe zamanı..
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Acaba Tofaş tan sonra Bursa da bulunan Renaultunda üretime ara verdiğini biliyorlar mı ? Ah bee ahhh
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bana göre son zamanlarda tam anlamıyla haber değeri taşıyan bir durum bu. Bazı konular var ki evet haklısınız, haber değeri taşımıyor olabilir. Bu konuda size katılabilirim.
Ama son zamanlardaki ekonomik gelişmelerin tamamına ABD'nin bir saldırısı olarak bakan kitlenin aklı ile dalga geçiliyor şuan. Ekonomik olarak sözde ABD bize saldırı yapıyorsa, ekonomiyi neden ABD'ye emanet ettik? Direkt olarak ABD'ye emanet etmediysek bile, neden ABD menşeili bir şirkete emanet ettik? Ne oldu bu hükümetin yerli-milli anlayışına?
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hükümetin yaptigi iyi icraatlarla ilgili bir ibare kullanmadım hocam yanlış anladınız. Mesela bir halk otobüsü şoförü tüm yolculara tek tek çiçek dağıtmış. Videosunu da izledim insanın içini ısıtıyor. Bunun gibi haberlerden bahsediyorum. Ya da ne bileyim 50 terörist etkisiz hale getirildi vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yandaş ya da baskı altında kalan görsel medya nedeniyle ülke hakkında doğru haber yapılamıyor. Arada çıkan haberleri yayınlamak sadece burada değil her yerde yapılmalıdır. Gerçekleri görmeden sadece kapalı bir kutu içinde yaşamak ne yazık ki olumlu sonuçlar ortaya koymayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Haber doğruysa bu durum asla kabul edilemez.Fakat bir yandan da işi bilene bıraktıkları için mutlu olmuyorda değilim. Her ne kadar bana göre ekonomik kriz olmasa da gidişat hiç iyi değildi. Bugün olmasa yarın kesin kriz bizi bulacaktı. :(