-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yandex kurum hizmetini 4 yıla yakındır kullanıyorum. Oh mis gibi hizmet. Fakat 1 hafta önce domainlerimiz bize sormadan Yandex.Connect diye bir hizmete taşınmış. Bu hizmette bazı bölümler sorunlara sahip. Örneğin domain eklerken doğrulama ve MX ayarlarının kontrolünü yaparak ekliyorduk, sorun varsa söylüyor, düzeltince onaylıyordu. Şimdi MX ayarları tam girilmiş bir ek alan adı ekliyorum MX ayarları doğrulanmadı diyiyor, düzeltmek için yönerge de vermiyor. Domain öylece mal gibi kaldı ortada.
Ayrıca bu hizmeti beğenmedik diyelim Yandex.Connect'ten çıkıp domainim tekrar Kurum.Yandex'e taşımak istesem de böyle bir seçenek göremedim. Sizlerin bu konularda bilgisi mevcutsa bizi aydınlatırsa sevinirim dostlar.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yandex Kurumsal artık yok. Yandex Connect'e bağlandı tamamen. Size sormalarına gerek yok çünkü servis devam ediyor sadece Connect çatısına taşıdılar :) Yani hizmetleri devam ediyor ama eski yönetim sayfası yok.
Yeni alan adı eklerken TXT ile doğrulamayı seçebilirsiniz. TXT kaydı ekledikten sonra doğrula butonuna basıp biraz bekleyin doğrulama sonucuna göre size uyarı veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı
Yandex Kurumsal artık yok. Yandex Connect'e bağlandı tamamen. Size sormalarına gerek yok çünkü servis devam ediyor sadece Connect çatısına taşıdılar :) Yani hizmetleri devam ediyor ama eski yönetim sayfası yok.
Yeni alan adı eklerken TXT ile doğrulamayı seçebilirsiniz. TXT kaydı ekledikten sonra doğrula butonuna basıp biraz bekleyin doğrulama sonucuna göre size uyarı veriyor.
Tamamdır, birde TXT ile deneyeceğim. Alan adı ekle kısmından eklediğimde hiçbir yönerge vermediğinin görseli de aşağıdaki gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı problemleri bende yaşıyorum sil dediğimizde ise hata alıyoruz Connect panelde çok fazla işlem yaparken hatalar alıyoruz.
Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bende connect kullanıyorum. mx ayarlarını kurun yandexe göre kullanmayı deneyin çalışıyorsa sorun yok. orda ki mx ayarları ifadesi hep duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
minkaju19 adlı üyeden alıntı
hocam bende connect kullanıyorum. mx ayarlarını kurun yandexe göre kullanmayı deneyin çalışıyorsa sorun yok. orda ki mx ayarları ifadesi hep duruyor.
Dediğin gibi kontrol ettim. Sorunlu 2 tane hesaptan 1 tanesi dediğiniz gibi ünlem işareti olmasına rağmen mailler çalışıyor. Fakat diğerinde halen sorun devam ediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dns yönetimine basın, daha sonrası alan adları sekmesine dönün; bende her seferinde düzeldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynen, dediğiniz gibi düzeldi. Halen tek bir domainimde sorun var. Onu daha detaylı tekrar gözden geçireceğim, belki onda atladığım birşey vardır. Bilgiler için teşekkür ederim.