Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. Makale yazarlığı, hobi veya harçlık çıkartmak amacıyla herkes tarafından yapılan bir iş haline geldi! Hizmet alacağınız makale yazarının ticaret puanlarını ve referanslarını dikkatlice incelemenizi öneririm. Ben de uzun yıllardır yazı yazıyorum ve yetiştiremediğim zaman diğer yazarlarla iletişim kurup onlara yazdırıyorum. Birçok kez sizin yaşadığınız durumu yaşadım ve makaleleri oturup tekrar baştan yazdım. Yazarlık, editörlük her baba yiğidin harcı değil... Adam "de, da" ayırmaktan aciz ama "makale yazarı" olmuş!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
hocam belkide yalnizca o kelimeyi kopyalamıştir. hepsini kopya testinden gecirseydiniz bi
Ucube
HAKKSIZSIN!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Edit :
Gelişmeler ;
Makale sitesinin yönetimi halletti,
Ödediğim 45TL Kredi olarak sisteme tekrar yüklendi, gereken cezanın yazara verileceği tarafıma iletildi şimdi sitede ki krediyi banka hesabıma almak için yönetime tekrar yazdım dönüş bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir insanın bir konuda makale yazabilmesi için o konuda uzmanlaşmış olması gerekmektedir. Haricinde makale yazmayı meslek edinmek de bir o kadar yanlış bir iştir. Fakat bir bloga sahip olan webmaster arkadaşımız yazılım hakkında makale yazarken başka bir uzmanlık alanında olan bir makaleyi ele alabilir. Sıkıntının başladığı nokta tamda burası; uzmanlık alanında ki makaleleri yazıp bitirdiğinde bu insan nasıl makale üretecek ? Çoğu kişi tek çalışıyor benim gördüğüm o. Herkes kendine blog açıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. Emek çok aslında ama çöp olup giden bloglar kötü değildiler! Sadece içerik üretilmemişti. Benimle herhali.net projesi üzerinde yürümek isteyen arkadaşlar bana pm atabilirlerse çok iyi olur. Benim makale yazarına değil bu yolda sırt sırta verip yürüyeceğim arkadaşlara ihtiyacım var. Gelin çalışalım beraber, üretelim...
Web Project Master | {Good Code}
atakde
Merhaba Dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ticaret konusu zor bir iştir. İki tarafından memnuniyeti önemli. Takipteyim.
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
İçerik sitesinin yazarın yazdığı makaleyi onaylamadan önce kontrol etmesi gerekiyordu hocam. Yazara gereken yapılmış olsa bile bir daha o siteyle çalışmanızı önermem.