-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
üst seviyeye burdan alınacak akilla gelemezsiniz.
Ama Öncelikle, ciddiye alip yorum yazanlara tesekkur etmeyi deneyin.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
osidosi Tartışacak alan mı arıyorsun ? Mesajlara cevap vermemiş miyim ?
Soruya bak gelen cevaplara bak ; " 28 yaşında hayata yeniden başladanız eğitim olarak ne yapardınız ? hangi bölümü okurdunuz günümüz ve geleceği değerlendirerek ?? "
Cevaplar ;
- ticaretle uğraşırdım bidaha sıfırdan başlayacak gücüm sermayem enerjim olsaydı
- Okul değil, ticari zeka gerekiyor...
- Abi demedim mi 30 da uyandırın diye ya. Kapa ışığı.
- Ticaret yapardım şuanda yaptığım gibi, ticari zeka okulda istemiyor bilgide, sadece gelip geçirmişlik olması gerekiyor kısacası birazcık ezilmeniz para kaybetmeniz gerekiyor doğru hamleleri yapabilmek için gerisi zaten biraz mantık biraz akıl çorap söküğü gibi geliyor..
-
25ten sonrasında bir cacık yok. evlenip yer yurt sahibi olmaya bakın artık
illa eğitim diyorsanız kpss ile üst düzey bir yerlere gelmeye çalışın ( Özellikle bu yorum beni benden alıyor )
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Okumazdım, zaman kaybına gerek yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Taşeron
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eğer önünde evlenme gibi bir planın yoksa üniversite okumak için gerekti maddi desteği sağladıktan sonra olabilir. Aslında bu soruyu burada tartışmaktansa bilir kişilere rehber edinebileceğin bir özel eğitimcilere başvursan daha iyi. Çünkü hedeflerin için biraz geçsin bence olmayacak diye birşey yok. Günümüz 4 yıl içerisinde en popüler meslekler içerisinde endüstri mühendisliği mutlak iş bulursun diye düşünüyorum. bunun yanına popüler meslekler;
Epidemiyolog:Epidemiyoloji bir tıp bilim dalıdır. Epidemiyolog ise bulunduğu toplum içerisinde hastalık, sağlık ve kazalar ile ilgili araştırmaları yapan kişidir.
Mobil Uygulama Geliştiricisi
Finans Yöneticisi:Bu meslek dalında finans ve yöneticilik kavramları bir bütün oluşturuyor. Herhangi bir kurumda finans yöneticisi olarak çalışan kişi, o kurumun tüm finansal işlemlerini gerçekleştiren kişidir
Robot Mühendisliği: Robot mühendisleri düşük maliyetli, daha hızlı ve teknolojiyi yakalayan robotlar yaratırken onların bakım ve onarımlarını da unutmamak gerek. Bu nedenle robot bakım teknisyenlerine de ileride ihtiyaç duyulacağına kesin bir gözle bakılıyor.
3D Yazıcı Mühendisliği:3D yazıcılar bilgisayarlarda çizilmiş objeleri tabir-i caizse elle tutulur hale getiren cihazlar. Bu cihazların yaratıcısı 3D yazıcı mühendisleri önümüzdeki yıllarda en çok aranan meslek gruplarından biri olacak.
Web Tasarımcılığı:İnternetin bu derece gelişip yaygınlaşması daha çok web tasarımcısı ihtiyacını doğurdu. İlerleyen yıllarda da bu ihtiyacın daha da artacağı öngörülüyor.
Endüstriyel Veri Bilimciliği,
Robot Koordinatörlüğü,
IT/ IoT Çözüm Mimarlığı,
Endüstriyel Bilgisayar Mühendisliği,
Bulut Hesaplama Uzmanlığı,
Veri Güvenliği Uzmanlığı,
Şebeke Geliştirme Mühendisi,
Endüstriyel Kullanıcı Arayüzü Tasarımcılığı,
Giyilebilir Teknoloji Tasarımcılığı
.... gibi
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Okumazdım. 4 yıl boyunca annemin evinde gece gündüz yazılım çalışırdım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
khenjikruka adlı üyeden alıntı
Eğer önünde evlenme gibi bir planın yoksa üniversite okumak için gerekti maddi desteği sağladıktan sonra olabilir. Aslında bu soruyu burada tartışmaktansa bilir kişilere rehber edinebileceğin bir özel eğitimcilere başvursan daha iyi. Çünkü hedeflerin için biraz geçsin bence olmayacak diye birşey yok. Günümüz 4 yıl içerisinde en popüler meslekler içerisinde
endüstri mühendisliği mutlak iş bulursun diye düşünüyorum. bunun yanına popüler meslekler;
Epidemiyolog:Epidemiyoloji bir tıp bilim dalıdır. Epidemiyolog ise bulunduğu toplum içerisinde hastalık, sağlık ve kazalar ile ilgili araştırmaları yapan kişidir.
Mobil Uygulama Geliştiricisi
Finans Yöneticisi:Bu meslek dalında finans ve yöneticilik kavramları bir bütün oluşturuyor. Herhangi bir kurumda finans yöneticisi olarak çalışan kişi, o kurumun tüm finansal işlemlerini gerçekleştiren kişidir
Robot Mühendisliği: Robot mühendisleri düşük maliyetli, daha hızlı ve teknolojiyi yakalayan robotlar yaratırken onların bakım ve onarımlarını da unutmamak gerek. Bu nedenle robot bakım teknisyenlerine de ileride ihtiyaç duyulacağına kesin bir gözle bakılıyor.
3D Yazıcı Mühendisliği:3D yazıcılar bilgisayarlarda çizilmiş objeleri tabir-i caizse elle tutulur hale getiren cihazlar. Bu cihazların yaratıcısı 3D yazıcı mühendisleri önümüzdeki yıllarda en çok aranan meslek gruplarından biri olacak.
Web Tasarımcılığı:İnternetin bu derece gelişip yaygınlaşması daha çok web tasarımcısı ihtiyacını doğurdu. İlerleyen yıllarda da bu ihtiyacın daha da artacağı öngörülüyor.
Endüstriyel Veri Bilimciliği,
Robot Koordinatörlüğü,
IT/ IoT Çözüm Mimarlığı,
Endüstriyel Bilgisayar Mühendisliği,
Bulut Hesaplama Uzmanlığı,
Veri Güvenliği Uzmanlığı,
Şebeke Geliştirme Mühendisi,
Endüstriyel Kullanıcı Arayüzü Tasarımcılığı,
Giyilebilir Teknoloji Tasarımcılığı
.... gibi
Bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim..
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
200 farklı üniversite binlerce fakülte yüzlerce bölüm milyonlarca işsiz üniversite mezunu.
bu size tanıdık geliyor mu?
artık herkes üniversiteli ama eğitim desen yerlerde sadece okul okudum diye gidenlerin sayısını tahmin bile edemiyorum.
adam akıllı üniversitede gelişmiş ingilizce görerek okul okumak en iyisi tabi okumak için okunmayacaksa
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnsanın birçok hatası yanlışı olabilir. Ancak ne olursa olsun yaş kaç olursa olsun insan her şeye yeniden başlayabilir.