-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhabalar;
yazmak istemiyordum lakin sizleri bilgilendireyim dedim...
öncelerden Google news'e site sokmak cok basitmiş bizler bilmiyormuşuz düzeni intizamı kuralları. Bir ay içerisinde 4 sitemin 3nü soktum news'e şükür.Şimdi sizlere bir iki tüyo vereyim. Size derlerse özgün makale ile herhangi bir sitenizi 3000 karsılıgında news'e eklerim ben bu işten az birsey anlıyorsam artık yalan söyler hemen girmek kolay degil kimseye kendinizi dolandırtmayınız şu bir aydır acayip bir denetim var ince eliyorlar sık dokuyorlar hiç kimseye para vermenize gerek yok severek yapınız yater haberleri yorumlayınız kelimelerde düşüklük yapınız yani kopyala yapıstır bitti
ben sitelerim için şunları yaptım:
içerisinde haber gecen domain aldım en iyisinden tema aldım wp en güzel yerinden künye yazdım ve en afillisinden gizlilik yazarlar ve yayın ilkemi yazdım son olarak ise tüm hanerlerimi kendim yazdım yorumlayarak sonuç ise news mutluk :) kolay gelsin insallah sizlere de faydası olur yazdıklarımın
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kaç günde news onayı aldınız?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Hocam iban verin yollim 3.000₺ :d Başka mecraları denemenizi + ticaret kategorisine konununuzu açmanızını tavsiye ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
sitem daha bir hatftalık degil 4.gününde aldım onayı bu sabaha karşı sevincliyim:)
işte buu
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://kitaptr.net/terms/about-us kitap okuyanların sosyal ağı yerine eskortların sosyal ağı desek daha yerinde olur :D
StilPut İnternet Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
benden cıktı site hocam isterse genelevi kursunlar sattım orayı profilimden silmeyi unuttum
işte buu