-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ilgi alanıma girmiyor pek ama ekonomiyle ilgilenenler için güzel site. Yalnız başlıklar fazla gibi. Daha sadeleştirirseniz okunması kolay olur. Reklam sayfanın yarısını kaplıyor ve sabit duruyor. Bu da benim hoşlanmadığım negatif birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
breezme85 Hocam senin sitenin iyi bir teması var. Ama resimlerin çok kötü, biraz daha iyi resimler seç ve daha fazla resim kullan.
ayhanyeniceri hocam sizinde sitenize baktım başarılı bir çalışma olmuş ama sizinki de çok karışık herşey çok iç içe biraz daha sadeleştirseniz daha iyi olacak. bu haliyle insan yoruluyor sitenizde :)
https://wmtrend.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam niye çok kötü anlamadım. Nesi kötü? Meyve resimlerini ben uğraştım yaptım. Ayrıntı açıklarmısın
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar. İçerikler özgün sanırım. Tema güzel, fakat sanki reklam sayısı az gibi geldi bana.
Adsense otomatik reklam kodu reklamı hiç çıkmadı karşıma. Sayfa başlarında head reklamı koyun derim. İçeriklerin aralarına reklam atmanızı öneririm.
Bir de hangi anahtar kelimeler ile siteniz görünüyorsa o anahtar kelimeler ile reklam vermenizi öneririm google'a. . Yani, google ads ile google arama reklamını kasdediyorum.
Yazılarda bulunan anahtar kelimeleri çoğaltmanız da iyi olur sanki.
Mobilden girdim, nacizane yorumlarımdır. Yazılımcı vesaire değilim, aynı yolda ilerleyen bir insanım.
Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu arada, 2 aylık bir site daha çok yeni. Pes etmeden yazmaya devam etmeniz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel tavsiyeler vermişsiniz, çok teşekkür ederim. Adsense i ayarlarım dediğiniz gibi ama hiç trafik de yok daha. Yazılar özgün bizzat kendim uğraşıyorum. Anahtar kelime olayını pek anlamıyorum. Biraz daha açar mısınız? Reklam aralıkta vereyim. Acaba site konusu seçimim mi iyi değil? Peki her gün yazmaya devam edersem Google da ne zaman üst sıralara çıkarım? Ne zaman trafik oluşmaya başlar sizce? Ben Aralık sonuna kadar yazayım olmazsa bırakayım diyorum