[FONT=Arial]*** dışı müşteri yorumu: http://prntscr.com/nwf6z2[/FONT]
[FONT=Arial]
Siyahdenizli adlı üyeden alıntı
Deneme amaçlı 25'lik aldım, beklemediğim derece de hızı iyi açıkcası. Umarım sunucu tıka basa dolu olmadığı için değildir, hep böyle kalabilir.Denemek için aldım ama baktım güzel hitli bi sitemi taşıdım, oda gayet hızlı olması gerektiği gibi daha doğrusu açılıyor. Ödemeden sonra da anındahosting bilgileri maille geldi. Kısacası böyle bir yorum aradım almadan önce ama bulamadım,o yüzden biraz analtayım dedim. Kısacasışuan için fiyatına göre oldukça iyi, sunucusu dolunca da böyle kalırsa tadından yenmez.
Site tamamen çöp olmuştu otomatik yedeklemeleri sayesinde kurtardık teşekkürler odeaweb
Sorun yaşamadığım narin firmalardan , daha önce alım yaptım.
Açıkcası tema, script deneme ve kodlarla oynayıp kendimi geliştirmek için hosting aldım. Hiç bıkmadan sorularımı hemen cevaplıyorlar. Hosting araştırması yapanlar listenize bu firmayı ekleyebilirsiniz :)
Bugün hizmet aldık fiyat rakipsiz hizmet hızlı görüştüğümüz kişiler yardımcı olma istekli daha ne olsun
Piyasada ki birçok hosting firmalarına taş çıkartırlar. Reseller hosting aldım. Teknik destek ve site hızı süper. Gönül rahatlığıyla alın arkadaşlar.
Paket satın alınmıştır.
öğrenciler için kurtarıcı niteliğinde bir şey resmen teşekkür ederim
1 site için çalışma yapıldı ücretsiz olarakta sunucu yanıt süresini fazlası ile iyleştirdi baya ilgili arkadaşlar parasını fazlası ile hakediyorlar.
1 adet alındı.
01:30'da çevrimiçi sohbetten anında cevap vermeniz mükemmeldi :)
01:30'da çevrimiçi sohbetten anında cevap vermeniz mükemmeldi :)
domainxsell adlı üyeden alıntı
Yorumlara istinaden 1 pakette ben aldım. 2 adet site taşıyacağım.Edit: Paketi aldıktan ve bir taşıma talebi açtıktan 5 dk. sonra OdeaWeb ten Mustafa Bey aradı. Teşekkürler bu derece iyi ilgi beklemiyordum gerçekten.
[/CENTER]
Destek sistemi inanılmaz derecede hızlı, kesinlikle abartmıyorum. Konuda yazılanların tamamını karşılıyor, bugüne kadar herhangi bir kesinti yaşamadım. Sunucuları gayet hızlı. Uzun süreli çalışma dileği ile...
Linux süper paketini satın aldık gece gece epey yordum ama yardımcı oldular sağolsunlar. İyi satışlar
[FONT=Arial]
Böyle hizmet görmedim desem yeridir :)
ve 25 :tl çok çok uygun
[/FONT]
ve 25 :tl çok çok uygun
[FONT=Arial]
1 adet sipariş verildi ++ Sorunsuz kullanıyorum ayrıca destekleri çok hızlı
[/FONT]
25 TL lik paketten aldım oldukça ilgililer teşekkür ederim :)
[FONT=Arial]
2. Paket alımı yapıldı.
Teşekkür ederim.
[/FONT]
Teşekkür ederim.
[FONT=Arial]
Siparişi verdikten 10 dk sonra sitemin taşınması ve tüm ayarlarının yapılması tamamlandı. Teşekkür ederim bu güzel hizmet için.. Umarım uzun yıllar çalışırız
[/FONT]
[FONT=Arial]
@odeaweb; hocam ile iletişime geçip konuştuk. Ve gerçekten ilgili biri. Ücreti sonradan göndereceğime rağmen paketi açtı :) Teşekkürler.
4 adet satın alındı. ücretsiz taşıma için ticket açıldı hocam. hayırlı satışlar tekrardan.
Web hosting alındı gerçekten başarılı ve çözüm odaklı çalışan bir firma, teşekkürler iyi hizmet için.
Satıcıya çok teşekkür ederim ilgi ve alakası için. 2 adet alım yapıldı.
1 adet hosting alınmıştır, teşekkürler.
1 adet sipariş verilmiştir
1 adet sipariş verildi. no 1335 teşekkürler
firmam için 1 adet hosting aldım.
1 Adet sipariş daha verildi . Toplamda 3 adet oldu fiyatına göre gayet başarılı
Açıkçası büyük beklentiyle aldığım bir paket değildi ama oldukça iyi bir verim aldım. Fiyat/Performans oranı çok iyi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
bir adet satın alınmıştır.
1 adet alındı :) memnun kalırsak uzun süre için tüm hesaplarımızı buraya taşıyabiliriz.
[/FONT]