gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar uzun süredir iphone 4 cihazını kullanıyordum. Artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum :D O yüzden iphone 8 plus almaya karar verdim ve fiyatı da 5.330 TL Apple Türkiye garantili.
Bu cihazı kullananlar cihaz ile ilgili bilgileri verirlerse çok sevinirim. Birde fiyat konusunda iyi midir değil midir diye fikir verirseniz çok sevinirim.
Neden iphone derseniz bu zamana kadar iphone kullandım. Android kısa bir süre kullandım ancak hiç alışamadım ve uzun bir süre geçtikten sonra kasmalar meydana geliyormuş. Bu yüzden iphone devam dedim. Birde sağlam bir telefon olmasından dolayı tercih ediyorum. Ben sürekli oyun uygulama indirip silen birisi olarak ios işletim sisteminin buna dayanacağını düşünüyorum iphone 4 kullandığım için :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
valla androidde kasma oluyormus gibi bir soylem cok yanlıs olur note 4 kullanıyorum ilk cıktıgında almıstm hala ilk gunku gibi calısıyor
aslında tam tersi iphone sıkıntılı firma kendi bile kabul etti zamanla işlemci gucu kendi kendine dusuyor yenisini alsınlar diye testi de mevcut
imkanınız varsa tabii ki alablirsnz ama çok para hocam valla bi telefona model yukseltmek için o para benim için fazla :)
uygulama indirip silmeye dayanma gibi bir durumla kıyaslamakta yanlıs 2 yazılımda da bu konuda sıkıntı yok
ama yazılım konusunda stabilize derseniz ios tamam iyidir.
ama androidi kucumsemeyin ben root yazılım konusunda meraklı birisi oldgmdan su ana kada*** kere yazılım degistrdm sıkıntı gene de yok telefonumda canavar gibi.
ama sonuc olarak ios a alıskınım ondan alırım derseniz bu mazeretle alınabilir.
ama sahsi kanaatim telefonunuzdan memnunsanız durduk yere degistirmeyn hele boyle bi zamanda mazallah :D fiyatlar çok fahiş
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hayırlısı o zaman al bari bi tur da ben kullanırım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SMM Panel Sahibi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bu Telefonu Almak Yerine Daha Güzellerini Alabilirsiniz Hocam
Örnek :
Samsung Galaxy S9+ (Plus) 128GB : 5.414,06 TL
Huawei Mate 10 Pro : 3.899,90 TL
OnePlus 5T : 4.169,00 TL
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sen zaten karar vermişsin fiyat iyi olsada kötü olsada alacaksın sonuçta elmacısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Elma alacaksin iste armutu niye soruyorsun :)