lostyazilim
tr.link

İnternet Cafe İçin Bu Bilgisayar Uygun Mu

16 Mesajlar 1.942 Okunma
lstbozum
tr.link

emrahsarac emrahsarac Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek SMM Panel Sahibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 0 / 25
  • Ticaret 2, (%50)

theredor adlı üyeden alıntı

yav hiç turbox alınır mı? ilk nesil i5 , i7 işlemci koyup oyun bilgisayarı diye satıyorlar. Minecraft gibi oyunlarda kasıyor. Turbox şuan çok genç yaşta ailesine bilgisayar aldıran kesime satıyor bu bilgisayarı.

Kısacası almayın, aldırmayın.

sanırsam en iyisi bilgisayar toplamak

wmaraci
reklam

Lim10Ata Lim10Ata Müsait Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 1151
  • Beğeniler 312 / 314
  • Ticaret 42, (%100)
Turboxtan kesinlikle uzak durun hocam.Kafenin kalitesine göre değişmekte olup ryzen 3 gtx 1050 ekran kartıyla hemen hemen her oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
İnternet cafelerde bu şekilde hali hazırda bilgisayar toplanmaz böyle bir sistem kuracaksan oyun oynamaya değilde internette gezinen insanlar gerekir.

Şuan aktif olarak gittiğim internet cafede 1060-1070-1080 ekran kartları mevcut genellikle 1060 ve en düşük işlemci i5-7600 bu devirde hele ki dolar bu haldeyken internet cafe açma akıl karı bir iş değiş ayrıca internet cafelerde öyle eskisi gibi monitörler yok 1ms 144hz gaming monitör almalısınız oyun müşterisi için ayrıca oyuncu mause ve kulaklığıda şart tabikii, mause padde bulunmalı, bana kalırsa bir daha düşünün.

Neden 1060 serisini başa aldın 1050ti olmuyormu diyorsanız internet cafe rekabet gerektirir. En iyi ve en güzel performansı veren yeri seçer oyuncu ö yüzden 1060 giriş seviyesi kart oldu internet cafe camiasında.

jarni jarni WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek elektrik teknikeri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 264
  • Beğeniler 8 / 102
  • Ticaret 1, (%100)

theredor adlı üyeden alıntı

yav hiç turbox alınır mı? ilk nesil i5 , i7 işlemci koyup oyun bilgisayarı diye satıyorlar. Minecraft gibi oyunlarda kasıyor. Turbox şuan çok genç yaşta ailesine bilgisayar aldıran kesime satıyor bu bilgisayarı.

Kısacası almayın, aldırmayın.

ilk nesil i5 yada i7 işlemci minecraft bile kasar diye bir yaklasım olmaz işlemci o yükü zaten kaldıracaktır bugun evinizde ki pclerde render mı yapıyorsnz animasyon mu tasarlıyosnz ki işlemcilere laf atıp kestirmeyin demin de yazdm arkadasa işlemci çekirdek kullanmayacak millet internette gezerken csgo oynarken vs
4 sene internet cafe işlettim.
sizin dediginz pclerde genellikle dahili anakart uzerınde ekran kartlarını kullanıyolar sonra işlemciye ve rame yuk biniyor sonra da deniyor ki bu işlemci kotu yada bu pc dandik hayır. yanlıs kombinasyonla bu durum olusuyor.

tekrar soyluyorum bugun ryzen işlemci uygun orta seviye bir ana kart koyun uzerine de 8gb en az 2000 max 2400 mhz ram koyun daha asırısı pahalıya kacar.

ekran kartı olarak gb degil bit onemli olduguna gore gta 5 orneginden yola cıkarsak 4 gb 256 bit ekran kartının internet cafede donmadan kasmadan hocam bu pc dondu bi kapatıp ac denmemesi için cok cok yeterlidir.

kendimden biliyorum :)

bende işletmeci olarak soyluyorum intele kullanmayacagı halde para verecegine bugun gamerların tek tercihi olam amd işlemci ile guclendırıp 8 cekirdeğide oyunu kullansın diye calısan bir işlemci almak daha mantıklıdır.

sonucta adobe programlarımı kullanacak autocad de 3d cizim mi yapacak yoo altı ustu oyun oynatacak e bu işte ekra kartının uzerıne binecek işlemci render yapmayacak
hangi program tum cekırdeklerı kullanıyor ki zaten.

guzel bir power supply de koyduktan sonra 500w ideal fazla fazla yeter.
ohh mis en azında 10 bin tl cepte su anki hesapla.
belki 1-2 parcanın marka farkından da kar etseniz 15bin tl rahat cepte.

o parayla da aksesuarlar dukkan duzenlemelerı yapılır en kotu kasalar için masa alınır.

wmaraci
wmaraci

theredor theredor kötülerinsin sen dünya Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 696
  • Beğeniler 238 / 238
  • Ticaret 5, (%100)
ben ekran kartı hakkında bir şey demedim. Turbox markasını bilen bilir. ortalama 10 ile 15 yaş arası oyun oynamaya meraklı kardeşlerimize yöneliyorlar. birinci veya ikinci nesil işlemci koyuyorlar.

Bu söylediğim yaştaki kardeşlerimiz de genelde araştırmadan n11 veya hepsiburada gibi sitelerde turbox bilgisayarları görüp ailesinde babasına veya annesine aldırıyor.

turbox şikayet diye google'da aratırsanız atom bilişim neden bu kadar ucuz? atom bilişim turbox pişmanlıktır tarzı makaleler bulabilirsiniz :D

ekler: ek1 , ek2 , deli-ek , ek4

jarni jarni WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek elektrik teknikeri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 264
  • Beğeniler 8 / 102
  • Ticaret 1, (%100)
theredor doğru soyluyorsn
ayrıca Fou nun dedigi gibi bu zamanda internet cafelerde gumbur gumbur boyle yuksek oyun oynamaya gidenler varmı.

yada aynı sekilde bu pclere bu paraları bu zamanda verip acsanız bile karsılıgını alabilirmisiniz ki :S

bence playstation cafe acmak daha mantıklı millet deli gibi maç oynuyor :D

bu arada vvideolar suoer bayagı guldum :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al