nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Orjinal Dövme, mürekkepleri su geçirmektedir. Benim sol kolumda var. Ve arıca "dövme" Abest aldırmaz olduğu için, yasak değil. Biraz iyi araştırırsanız farklı bir şeyden dolayı olduğunu görebiliriz :) ama dövme güzel yapanın eline sağlık
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dövmenin Güzelliği tartışılır bir kağıt üzerinde düşünür isek gerçekten güzel diye bilirim ama bana göre bu tür büyük ve renk cümbüşü diye bileceğimiz dövmeler bana pekte hoş gelmiyor hatta kötü bile duruyor bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Kalıcı yani deri altı dövme caizdir. Lanetlenmek felan nedir ya...
AmeBack
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gusülsüz geziyorsun yazmış, kulaktan duyma şeylere inanıyorlar. Arkasını araştırmıyorlar, onun bunun lafına inanıyorlar. Millete yok gusül alınmıyor, diyerek yanlış bilgi veriyor. Su deriye temas ediyorsa bitmiştir, kardeşim. Dövme deriye delinen delikler içine püskürtülen boyayla oluyor. Sonuç olarak deriye su temas ediyor. Ama sen bant gibi bi dövme yapıştırsan, deriye temas etmez, altına da geçmez. Sonuç olarak gusül abdesti için engel değildir.
Dini açıdan iki yönden sıkıntısı var, birisi Peygamber Efendimiz yaptıranı lanetlemiştir. Diğeri Allah'ın sana verdiği görünüşü değiştiriyorsun, estetik vs. örneğin caiz değildir.
Cahil olarak sağda solda millete yanlış bilgi vermeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Edirne mi memleketim! Merkez mi ?
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html