-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar bir site kurup, ordan burdan bulduğum yazıları yayınlamayı planlıyorum. ve sosyal medya aracılığı ile de hit çekmeyi düşünüyorum. Yani sitedeki tüm içerikler çalıntı olacak bir nevi. sizce bu durumda adsense hesabım banlanır mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eklenen içerikler politikasına aykırı olmadığı sürece sorun olmaz
Not : yapıcağınız iş emek hırsızlığıdır bunu unutnayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nasıl sorun olmaz? Sizin telif haklarından ve google'ın bu konudaki katı kurallarından haberiniz yok mu? Sizce bu iş bu kadar kolay mı?
Öncelikle zaten normalde kopya içerikli siteler adsense onayı alamıyor. Buradan adsense hesabının ne kadar riske gireceğini az çok tahmin edebilirsin.
İkincisi içerik çalmanın ne kadar yanlış olduğunu söylememe gerek yok. Emek hırsızlığını geçtim bu şekilde sizler spam yaratarak interneti çöplüğe çeviriyorsunuz. Ayrıca kopya içerikler kullanıp kazanç sağlama amaçlı spam yaratan siteler istedikleri kazançları elde edemeden yüksek oranla sandbox'a(google ban) giriyorlar.
Yani bu şekilde gelir sağlamayı aklınızdan çıkarın çünkü kazanamayacaksınız ve zaman kaybedeceksiniz. Oturun yazın arkadaşım. Hem kendinizi geliştirin, hem doğru dürüst kazanç sağlayın hem de insanlara katkıda bulunarak takdirlerini kazanın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
😄😄😄😄 bronz üyesiniz ve sorduğunuz soruya bakın 😄😄 Troll mu soru 😄
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Kopya içerik Adsense politikalarınca kural dışıdır hocam. Şikayet halinde ban yersiniz.
Sosyal medyadan hit çekme imkanınız varsa özgün içeriklerinizi yayınlayacağınız bir blog kurun. Hem sosyal medyadan hit çekerek, hem de ileride google'dan organik hit alarak bayağı gelişebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir yandan haklı 😀 sektör kalmadı insanlar artık en kolay yönden para kazanma derdinde biz hala günde 10TL kazanınca mutlu olalım.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kopya içerikle AdSense den ban yemezsiniz. Bunun ban sebebi olduğunu iddia eden çok ama ben hiç bu nedenle ban yiyen görmedim. Benim yazılarımı bire bir yayımlayan ve sitedeki yazılarının tamamı bana ait olan site var ama AdSense reklamları göstermeye devam ediyor hala.
Bir sitede yayımlanmış olan yazının aynısını kopyala yapıştır yapıp yayımlamış olan bir site ile orijinal içeriği yayımlayan site SERP lerde yaklaşık bir yıldır 1 ve 2. sıradalar. Google bunu da önemsemiyor.
Google ticari bir girişimdir ve siz kopya içerikle orijinal içeriği yayımlayan siteden daha fazla trafik çekerseniz, bırakın ban yemeyi, diğer siteden daha itibarlı olursunuz.
Söylemlerden çok bizzat tecrübe edip gördüklerime inanmayı tercih ederim. Olmaması gerekir ama maalesef durum bu. Google yetkililerinin söyledikleri ile işleyiş birbirini hiç bir zaman tutmuyor.
Çalıntı içerikler yayımlayarak ne kadar keyif alacaksınız ve bunu ne kadar devam ettirebileceksiniz o da ayrı bir konu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben yıllardır adsense kullanıyorum kopya içerikten bir adsense kapandığını görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Kendi başıma direk gelen şeyi anlatıyorum. Böyle bir siteyi site içerikle ilk başta dolsun diye kopyala yapıştır içerikle yaptım sonradan özgün içerik girecektim. Sonradan adsense'den bildirim geldi. Sitenizde reklamlar yayınlanmaya durduruldu diye. Adsense'i banlamadı ama sitede reklam yayınlamayı durduruyor. Sonradan sitedeki içerikleri silerek özgün içerik girdikten sonra tekrar reklamlar açıldı. Size tavsiyem en azından %50'sini özgün yapın.