Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle size çok kısa kendimden bahsedeyim ki bu siteyi neden ve nasıl açtığımızı daha net anlayın.
Öncelikle ben 22 Yaşında, 5 yıldır tek işi internetten para kazanmak ve internetten para kazandıran sistemleri inceleyen birisiyim. Tek işim de bu şükür kazancım çok olduğu dönemde oldu hiç kazanamadığım dönemde oldu. Youtube'dan tutun site adsense ponzi sistemler, network sistemleri telefon uygulamalarına kadar aklınıza ne geliyorsa benim bir şekilde parmağım vardır :D Yani genel itibarıyla internetten para kazanma sektöründe büyük bir tecrübeye sahibim. Bu konuda zaten 3 yıldır farklı bir blog sitemde ( O blog sitem 2 milyon üzeri tıklama aldı ) internetten para kazanma eğitimleri ve internetten para kazandıran sistemleri yazmaktaydım. Bu yıl bu işi daha da ileri bir seviyeye taşıyarak profesyonel ekibimle birlikte bu yeni projeyi hayata geçirmeye karar verdim.
Öncelikle sitenin temel mantığı şudur: İnternetten para kazanmak isteyen insanlarla, internetten para kazandırdığını vaad eden sistemleri bir arada buluşturan bir platform. Bunun yanında parayla ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi zamanla sitemde alanında uzman kişilerle yazacağız. Site içinde hazır makale kesinlikle yoktur. Hepimiz alanında uzman kişileriz.
Yazarlarımız:
Ben zaten internetten para kazanma, network marketing, kripto para sektöründe uzun yıllar kazanç sağlamaktayım ve bu konularda son 3 yıldır danışmanlık ve ücretsiz eğitimler veren birisiydim.
Kişisel gelişim ve motivasyon atölyesi bölümünde: 9 yıllık kişisel gelişimi konusunda sertifikalı toplum vakıflarında eğitmenlik yapan uzman arkadaşımız.
Kripto para, Para Konusunda diğer içerikler ve Analizler bölümünde benimle birlikte son 3 yıldır çalışan ve tek işi internetten para kazanmak olan arkadaşımız.
( Yazar ekibimiz yakın zamanda uzman kişilerle artacaktır. )
İlerleyen zamanlarda Çok büyük planlarımızda var fakat bütün planlarımızı buradan anlatmayalım zamanla takip ederseniz görürsünüz :D
NOT: Hem siteye makale çıkarmak, hemde site işleriyle uğraşmak oldukça uzun zaman harcattığı için site içerisinde hatalar olabilir. Bu hataları zamanla gidereceğiz.
[SIZE="5"]Web Sitemiz: www.jipara.com
[/SIZE]
Yorumlarınızı bekliyoruz. Büyük ihtimalle üst bölümü çok okumadınız ama canınız sağ olsun :D