-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GIDA
-
-
Ad Soyad
N** I**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mobil uygulamadan ciddi gelirler elde edenler, lütfen üşenmeden yazımı sonuna kadar okuyun.
Merhaba arkadaşlarım. Mobil uygulama projesiyle yeni bir yola atılmış bulunmaktayım. Geri dönüşler beklentimin çok üzerinde oldu. Uygulama içi satışlardan bahsediyorum. Ve bunu çok çalışarak daha da uç noktalara çıkarabileceğimin farkına vardım. Size sormak istediğim bikaç soru var. Benim gibi bu işe atılmış bu işten kazanç elde eden dostlarım. Şirket kurmamız gerekiyormuş %18 vergi, google play kesintisini göstererek vergiyi hafifletebiliyormuşuz. Yani kısaca ben istiyorum ki kazanayım başım yargıdan dolayı ağrımasın. Benim gibi düşünüp bu işi yasal süreçte ilerleten abilerim kardeşlerim varsa bana yol gösterebilir mi? Gerçekten çok önemli bir konu benim için üşenmeden 2 dakikanızı ayırsanız yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Takipteyim
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şirket kurup fatura keseceksin ve gelir vergini devlete ödeyeceksin şahıs şirketi kurabilirsin.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GIDA
-
-
Ad Soyad
N** I**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Biraz detay verir misin. Mesela işlerim yolunda gitmediği zaman şirketi kapamak kolaymıdır. Gelirlerim her zaman sabit olmayabilir. Gerek google uygulamamı kaldırması gerek satışlarımın düşmesi. Ve şirket harici bir yol var mıdır. Vergi mükellefi gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
Ç** Ş**
-