-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
butik
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ;
Her sayfa için ayrı Metatag 'ın yoast seo ile oluşturalabildiğini biliyorum.Fakat sayfanın kodlarına ulaşıp o şekilde girmek istesem nasıl yapabilirim.Sayfaların Kodları nerede ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herhangi bir klasörde bulamazsın, database de tutulur postlar
https://bloghocaniz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
buraya yazacağın herşey body kısmında yer alacaktır. meta tag'ler header da yer alır ve sadece tarayıcılara bildirimde bulunur. neden eklentisiz böyle birşey yapmaya çalıştığını hala anlamış değilim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://bloghocaniz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim anladığım kadarı ile eklentisiz yaparak yoast seo gibi programlara para vermek istemiyor brde bazı temalarda siz başlık kısmını değiştirseniz bile google farklı kaydede biliyor. Ben bunun çözümünü 2 gün uğraş ile bulmuştum.
Sizin çözüme gelirsek eğer index.php ve kategoriler hariç yazıların title desc anahtar kelimelerini değiştirebilirsiniz. Ana sayfa ve categoriler için eklenti kullanmanız yada yazdırmanız gerekli.
Kategori ve index.php için kod bilen bi arkadaş admin bölümüne ayrı bir yer açıp yazdırabilir ama ben yazdıramamıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eklentisiz yapabilirsin function.php üzerine header kısmına program ile istediğin verileri çeker ardından hook ile basarsın ekrana veya header.php üzerinde oynama yaparak yapabilirsin.Ancak gereksiz olur yoast kullanman daha mantıklı olacaktır.
Fizello - Inspired by Colors
Fizello - Inspired by Colors