-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji sitesi için anahtar kelime secimi sizce nasıl olmalı hedef kaç kelime olmalı. Teknoloji haberleri kesin çalışılacak bir kelime ama farklı bir kelime aklıma gelmiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam seo uzmanı, 30 senelik blog yazarı filan değilim ama teknoloji haberleri kelimesine odaklanmak gerçekten biraz ütopik.. düşünsene dev haber siteleri, sdn, wbtekno, onedio........... onun yerine bir niş alan ve bu alandaki kelimelere odaklan ne bileyim; "sanal gerçeklik teknolojisi" , "giyilebilir teknolojiler" hatta bunlar bile epey genel kalıyor.. daha da özele inmek lazım diye düşünüyorum; "samsung akıllı saatler" , "oyuncak robot fiyatları" gibi gibi..
Böylelikle Adsense TBM, BGBG daha yüksek olucak, SEO daha kolay olacaktır. Uzun kuyruk anahtar kelimelere odaklan kısaca..
Kolay gelsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun anahtar kelimelerde içerikler yazdım.onlar ilk sayfada çıkıyor hocam. Fakat siteme organik gelen hitin tamamı içeriklere geliyor. Teknoloji haberlerinde ilk 10 sayfada olsam da olur sadece ana sayfamın da bi itibarı olsun ilerleyen dönemler için diye düşündüm ama. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Teknoloji haberleri kelimesi hem zorlu hem gereksiz farklı kelimeler türetin.
1 kişi bu mesajı beğendi.