-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhaba,
Güvenliğime çok fazla emek harcadığım Wordpress rehber kategorisinde multi dil bir site geliştiriyorum. En az 3 dil ile (Türkçe, İngilizce ve Almanca) yayına alacağım yakında ve dil sayısı ilerde artacak sitenin.
Cloudflare sayesinde sitemin ip adresini neredeyse bulunmaz yapmıştım fakat bugün bir yöntem buldum. Sen o kadar güvenlik önlemi al; Wordpress güvenliğini ve Cloudflare güvenliğini sağlamak adına 1 ay emek harca, sitenin gerçek ip adresini bir saniyede bulsunlar.
EDIT: Link kaldırıldı.
Yukarıdaki site doğrudan geçmiş dns kayıtlarına göre Cloudflare dinlemeden, bir saniye içerisinde sitemin gerçek ip adresini gösterdi.
Sitem henüz yapım aşamasındayken saldırı girişimleri olmuştu ama etkili olmamıştı. Ama site yayınlanınca çok fazla saldırı alacağına eminim dünya genelinden. Hosting firmama durumu izah ettim maalesef olumsuz yanıt aldım.
Bu durumda ne önerirsiniz?
Dediğim gibi aylarca sadece optimizasyon ve güvenlik konularıyla uğraştım. Hosting firmasından da memnunum genel anlamda fakat bu geçmiş dns kayıtlarını bulmasınlar diye yeni bir hosting firmasına geçmeye de razıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hosting firması ip adresini değiştirdi şu an tek sefere mahsus olmak üzere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İp adresini bulmak çok zor bir durum değil ki zaten o ip adresinde bir sürü site var. Yani 1 site cloudflare kullanmazsa ona saldırıda sizde hasar alırsınız.
Yapabileceğiniz hiç bir şey yok.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
cloud flear bypass cocuk oyuncaği size tavsiyem cloud bric ile cloud flear i birlikte kullanin bypass işlemi imkansiza yakındır tarafimca ve yüzlerce kisi tarafından denendi çinliler ve ruslar dahil kimse atlayamadi güvenlik duvarini özellikle cloud bric cok etkili siteye kod girilmesini engelliyor sql aciklarini vs ama 2 sini ayni anda kullanirsaniz hiziniz çok düşecektir
1 kişi bu mesajı beğendi.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cloudflare bypass gerçekten çok kolay :) User-agent ile CURL veri çekebiliyoruz mesela.