lostyazilim
tr.link

AMP Projesi google'un sonu olabilir mi?

3 Mesajlar 532 Okunma
acebozum
tr.link

nigne2011 nigne2011 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
İçimden bir ses bunu fısıldıyor, adamlar hem amp sayfalarında reklam gösteremediği için para kazanamıyor hem de ısrar ediyor. ya website kısmı gelirlerinin önemli bölümünü oluşturmuyor ya da sonuçlar gelmeye başlayınca proje iptal edilecek. belki de herkesi mutlu etmeye çalışırken kendi ipini çekecek.

Sinir oluyorum bu google'a, sıkıyosa git youtube'a amp yap, yorumların yüklenmediği ve butonların olmadığı bir youtube, sonuçta hızlı açılır, bir sürü yavaş interneti olan insanlar var değil mi? git arama sayfana yap amp'yi, reklamların amp'deki gibi geç yüklendiği bir sistem madem amaç hız. gece gece sinirim bozuldu, bırak artık şu websitelerin peşini kardeşim.

googleasistan
webimgo

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam aslında benim sitelerimden birisinin gelirinin yüzde 60 yada yüzde 70 ini şuan amp sağlıyor. Yani amp de reklam gösterememe gibi bir durum söz konusu değil. Ha diğer reklamlara göre biraz geç yükleniyor bu doğru belki bundan bir gelir düşüklüğü olabilir. Ama amp sayesinde sıralamada olmadığım onlarca kelimeden ziyaretçi çekiyorum. Benim için amp şuan için güzel gibi.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

alemburda alemburda Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek IT - Enformasyon Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1403
  • Beğeniler 151 / 352
  • Ticaret 1, (%100)
amp yi hala google destekliyor ayrıca amp ile ilgili birçok yeni planları var. Yakında amp story gibi yenilikleri sitelerde göreceğiz.
https://www.ampproject.org/tr/docs/getting_started/visual_story

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al