-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçimden bir ses bunu fısıldıyor, adamlar hem amp sayfalarında reklam gösteremediği için para kazanamıyor hem de ısrar ediyor. ya website kısmı gelirlerinin önemli bölümünü oluşturmuyor ya da sonuçlar gelmeye başlayınca proje iptal edilecek. belki de herkesi mutlu etmeye çalışırken kendi ipini çekecek.
Sinir oluyorum bu google'a, sıkıyosa git youtube'a amp yap, yorumların yüklenmediği ve butonların olmadığı bir youtube, sonuçta hızlı açılır, bir sürü yavaş interneti olan insanlar var değil mi? git arama sayfana yap amp'yi, reklamların amp'deki gibi geç yüklendiği bir sistem madem amaç hız. gece gece sinirim bozuldu, bırak artık şu websitelerin peşini kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aslında benim sitelerimden birisinin gelirinin yüzde 60 yada yüzde 70 ini şuan amp sağlıyor. Yani amp de reklam gösterememe gibi bir durum söz konusu değil. Ha diğer reklamlara göre biraz geç yükleniyor bu doğru belki bundan bir gelir düşüklüğü olabilir. Ama amp sayesinde sıralamada olmadığım onlarca kelimeden ziyaretçi çekiyorum. Benim için amp şuan için güzel gibi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com