-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
siteni çok ama çok beğendim ya
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
pc
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
doğrudur başarılar dilerim, emeğine saygı duyarım başarıların daim olsun piyasada herkes film sitesi açıyor milletten alıyor herşeyi kopya kopya nereye kadar o bakımdan yazdım ama sizinki öyle olmaz inşallah benim site daha 20 günlük daha dünyada 2.8 milyon trde 26binde google index 22.200 .yuandex ise 100 bin bizim site biraz uçtu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aslında sadece diğer sitelerden özeti okuyup full sıfırdan benzersiz yazıyorum. Onun dışında şuan dediğim player sisteminde bir kaç sorun olduğundan videoseyredin.net gibi büyük arşivli ve jw player tarzı responsive ve reklamsız player tercih ettim.
JW Player lisans ve kurulum işini bilmediğimden dolayı yakın zamanda filmleri vds kiralayıp torrentten indirip moly, openload, ok.ru, mail.ru, streamango, estream servislerine yükleyip bunları dediğim özel player içerisinde tek part yapacağım.
Mesela ilk part Vip Player, ikinci part fragman. İlk partın yedek sistemi olacak, eğer kırılırsa acil durumda yedek iframelere yani saydığım servislere geçecek.
Bunu yapmayı düşünüyorum ama şimdilik zamanım yok. Dediğimi yapıp bir de dizi film arşivini genişletip site 5 6 aylık olduktan sonra anahtar kelimelerde ilk sayfaya çıkmak amacım.
ayrıca dediğim video player dışında phi player düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
pc
-
-
Ad Soyad
R** K**
-