-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Makalelerimizin kötü olduğuna inanmıyorum. Zira aynı makale tarzıyla diğer siteme yazdığım yazı 1 günde bile en tepeye çıkabiliyor. Yine aynı yazı şekli üstelik daha dikkatli bir şekilde yeni siteye yani jipara.com sitesine yazdığım yazılar henüz üst sıralara çıkmadı. Üstelik yazdığım bazı yazılar google da olmayan yazılar olmasına karşın aratılan kelimeyle alakasız bir dünya şey çıkarken benim yazılarım çıkmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Eskiden google nin serin ferah kendi sunucularimdaydin eliyle koymus gibi buluyor ya simdik oyle binbir elekden geciriyor oda hemen degil zamanla 2 gun olur 3 gun olur botlar ne zamana gelirse
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Daha önce açtığınız konuda da belirttiğim gibi siteniz Cloudflare nedeni ile geç yükleniyor.
Gtmetriz analizine baktığımızda 2.88 MB sayfa boyutu. Görselleri optimize ederek ortalama 1 MB düşürmelisiniz en azından.
Artık sitenin hızlı açılması daha önemli bir hal aldı. Özellikle mobil açılış hızı ve kullanımı çok daha önemli google açısından.
Kısacası sitenizi hızlandırmalısınız, daha sonra içeriklerinize önem vermelisiniz.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu nasıl bir site ? Kim bu kadar bekler siteye girmek için ? Siteye kaçak hosting mi çektiniz ne yaptınız ? Böyleyse sitenizin durumu bir zahmet sıralamaya girmeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşte bende onu soruyorum zaten bunu düzeltmek için ne yapmalıyım.