-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 aylık site, tema baya kötüydü ama mobilde amp vardı. Yeni bir tema kurdum, amp yi kaldırıp responsive tema olarak devam etmek istedim. Masaüstü temada sorun yoktu ama mobil hali çok sorun çıkarttı.
Bu sırada Alexa Türkiye silindi ve Google sıralamalarım geri düşmeye başladı. Amp'ye geri döndüm, google sıralamam eski haline geldi ama Alexa Türkiye'de hala yokum.
Amp'ye geri döneli 1-2 gün oldu. Bir şey yapmam gerekir mi yoksa kendi düzelir mi?
bincele.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanızla alakası olduğunu düşünmüyorum. doğrusu web siteniz gözükmediyse tema değişim sırasında bundan dolayı alexa sizi okuyamamıştır alexa resmi sitesine bildiri atabilirsin iletişim kurarak ama kaideye alcalarınıda sanmıyorum geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Responsive ile amp çok farklı şeyler ona dikkat edin derim bu arada Alexa değeri çok önemli bir materyal değilidir.
Ziyaretçiniz var ise zaten güzel yerlere gelir.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Alexa ile temanızın bir ilgisi yok. Siteniz yeni olduğundan zaman zaman Alexadan çıkıp geri girebilir. Ek olarak Alexa da önemsenecek bir araç değil. Örneklemek günlük 50 hitiniz olsa bile gerekirse Alexa grupları hile vb. işlemlerle siteniz Alexa'da TR ilk 1.000 de gösterilebilir.