-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç sormayın. Özellikle mobilde sayfadan çıkartmayan virüslü reklamlar oluyor. Onlar daha feci...
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
AdBlock candır. Bazen kendi sitemde bile aktif ediyorum yanlışlıkla :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Reklam demek para demek, reklam demek iş demektir, reklam demek gelecek demektir, reklam demek emek demektir. Film sitelerindeki reklamları ve popup reklamları kastetmiyorum elbette, google adsense ve profesyonel reklamları kastediyorum.
Bende reklam veriyorum, bende reklam yayınlıyorum, bir sitenin, yapılan işlerde de reklam yapmak şarttır, yoksa sitelerin tümü kapanırdı.
Bu yüzden reklam engelleyen kullanıcılara, siteleri kullanmaya izin vermemek gerekmektedir, tekrarlıyorum; popup, adult, virüs reklamları kasdetmiyorum, profesyonel adsense, google reklamlarından bahsediyorum..
Reklam şarttır, sağlıcakla kalın..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Phantaso
Evet dediğinize katılıyorum. Bir videoda 201 reklam çok fazla. Reklam veren içinde kötü, kullanıcı içinde. Youtube'un buna bir kısıtlama getirmesi lazım bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal sitelerdeki google reklamları beni rahatsız etmiyor. Fakat youtube de uzun bir video (genellikle dizi) izlerken 5 dk da bir reklam çıkıyor sövüyorum. Genellikle idm ile bilgisayara indirip playerdan izliyorum.
mudurnugundem.com