BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhabalar, Ben 2013 MYO kaydım var ve okula başladım. 2015'de bitmesi gereken okul yurtdışında olmam nedeniyle uzadı ve 3 sene alttan ders almak zorunda kaldım. Yani 2 senelik okul oldu mu sana 5 yıl. Bu sene okul YÖK tarafından gelen bir bilgiye göre senin kaydını yapamayız onun yerine mezun olabilmek için tek ders sınavına gir dedi.
Tek ders sınavları ocak, şubat gibi olacakmış. Yani ocak, şubatta sınava girince açıklandığı gibi mezun olacak ve diplomamı en kötü haziran'da alacağım. Yalnız bu senenin sonunda benim tecilim bitiyor ve 2013 kayıt yaptırdığım okul bana askerlikle ilgili hiç bir belge vermiyor. Ben lisansa tamamlayacağım okulumu yalnız bunun için zaman yok ne yapabilirim_?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Buna benzer benimde bir sorunum var bilen arkadşalar aydınlatırsa çok iyi olur.
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba üniversite sınavına tekrar girip en azından açıköğretim 4 yıllık bir bölüm yazarsınız, buda eylül ayını bulur, o döneme kadar yoklama kaçağı kalırsınız,
daha detaylı bilgi için askerlik subesiyle görüşebilirsiniz
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer öğrenci kaydın yoksa bildiğim kadarıyla yapılabilecek pek bir şey yok. Ben staj yüzünden 4-5 ay mezun olmadım ve o arada öğrenci kaydım olmadığı için tecil yapamamıştım sana tavsiyem askerlik şubesine git orada daha detaylı ve doğru bilgiyi alabilirsin.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlar askerlik şubesini aradım bir ön bilgi aldım yarın gidip detaylı bilgi alacağım.
Diyor ki ön lisans için 2+3 yıl tecil veriliyor ve sen şuanda 6. yıl için tecil istiyorsun diyor ee bu mümkün değil bu tecil hakkın söz konusu değil ya asker kaçağı olarak lisans kazanıp tecil ettireceksin diyor. Yada askere gideceksin diyor ama şuan için ekstra bir şey yapamayız elinde belge olmadıktan sonra diyor.
Ayrıca asker kaçağı gözüküp belge ile tecil yapınca cezası var, yakalanmak var var da var. Gerek yok mecbur gideceğiz şimdilik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
shateiel hocam çok teşekkür ederim bilgi için.Ben en geç 1.5 ay sonra mezun olacağım 2 yıllık myo'dan ardından açıköğretime yazılacaktım 4 yıllığa tamamlamak için ardından 6 ay askerlik yapmayı düşünüyordum.Bedelli vuruyor ama yapmak istemiyorum da 2 yıllığıda alttan ders almadan mezun olursam ki olmak zorundayım 4 e tamamlıyor gibiyim :) ardından ver elini askerlik şubesi.