netbozum
wmaraci reklam

Oyunların Ürünlerini Üretip Satmak ?

3 Mesajlar 669 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 669 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar dilerim öncelikle başlıkta tam açıklayamadım sormak istediklerimi burada daha fazla bilgi vererek sizlerin bilgi ve birikimine başvurmak istedim. Cevaplarınızdan ötürü şimdiden çok teşekkür ederim. Sorum şu örneğin CS:GO oyununu bilirsiniz herhalde atıyorum bu oyunda ki bir bıçak ya da bir tüfeğin maket ya da biblo tarzı küçük ürünlerini üretip satmanın nasıl bir yasal yaptırımı olabilir? Neticede sıfırdan bir şey üretilip satmaktan ziyade bir oyunun tasarlamış olduğu ürün ticari bir amaç için kullanılıyor sanırım hukuki açıdan problem teşkil edecek bir durum vardır burada düşüncelerinizi varsa bu konu hakkında deneyim ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

mecy mecy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilişim hizmetleri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
cs go skinlere benzer kelebek ve 1-2 bıçak almıştım netten n11 ve hepsiburadadan yasal olarak site açıcaksan onu bilemem ama hazır magazaları kullanıcaksan birşey yapamazlar sanırım çok var cs go daki bıçakları kullanıpda ona gore model satanlar ama genelde yurtdışından getirdikleri için daha basit oluyor sen yaptırmayı veya üretimi düşünüosan zor iş

Undercover Undercover English Web Solutions Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 620
  • Beğeniler 155 / 155
  • Ticaret 90, (%100)
Oyun forumlarında pazarlayabilirsiniz, hukuki olarak profesyonel tavsiye almanızda fayda var.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al