-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar dilerim öncelikle başlıkta tam açıklayamadım sormak istediklerimi burada daha fazla bilgi vererek sizlerin bilgi ve birikimine başvurmak istedim. Cevaplarınızdan ötürü şimdiden çok teşekkür ederim. Sorum şu örneğin CS:GO oyununu bilirsiniz herhalde atıyorum bu oyunda ki bir bıçak ya da bir tüfeğin maket ya da biblo tarzı küçük ürünlerini üretip satmanın nasıl bir yasal yaptırımı olabilir? Neticede sıfırdan bir şey üretilip satmaktan ziyade bir oyunun tasarlamış olduğu ürün ticari bir amaç için kullanılıyor sanırım hukuki açıdan problem teşkil edecek bir durum vardır burada düşüncelerinizi varsa bu konu hakkında deneyim ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Sosyal olan her şey.
mecy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cs go skinlere benzer kelebek ve 1-2 bıçak almıştım netten n11 ve hepsiburadadan yasal olarak site açıcaksan onu bilemem ama hazır magazaları kullanıcaksan birşey yapamazlar sanırım çok var cs go daki bıçakları kullanıpda ona gore model satanlar ama genelde yurtdışından getirdikleri için daha basit oluyor sen yaptırmayı veya üretimi düşünüosan zor iş
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Oyun forumlarında pazarlayabilirsiniz, hukuki olarak profesyonel tavsiye almanızda fayda var.