-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Arkadaşlar merhaba bu blogspotla bir site açayım deidm baktım ki para kzanmak için uygun değil diyor bu ne kadar sürede aktif oluyor bilgisi olan var mı acaba ?
Birde illaki blogspotu açtıgımız mail ile mi adsense basvurusu yaapbiliyoruz admob kulalndıgım adsense başka mailde onunla açabilir miyiz ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-6 ay sonra aktif oluyor yazıyor ama alan adı yönlendirmesi yaparsanız 1 ve bir kaç yayın paylaşırsanız 1 hafta sürmez aktif olur.
- Ben başka bir gmail hesabı ile başvurulmuş adsense hesabı ile reklam kullanıyorum ancak oradaki panelde gözükmesi için o hesabı siteye yönetici olarak eklemeniz gerekiyor.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Voltaren reklam ların gözükmesi için mi eklemeliyiz yoksa, istatislikler için mi dedin.. birde alan adı yönlendirmesi yapmayı planlamyorum o zaman gece mi kalır ki ? O şekilde denedin mi
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-Panelde " adsense " kısmına tıkladığınızda gözükmesi için birde yazı içi falan reklam eklemesi direk yerleşim bölümünden rahatlıkla yapabilmek için eklemenizde fayda var.
- O şekilde hiç denemedim ama eğer daha hiç yayın yayınlamadıysanız elimde adsense açık siteler var verebilirim.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye icin herhangi bir süre yok. Sitenin google politikalarına uygun olması ile alakalı. Bazen 3-4 gün bazen 1 ay da açılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
blogspot uzantısında iseniz 6 ay.
özel alan adında direk başvuru yaparsınız da ben paravan blog için başvurdum 1 ay oldu cevap yok hala.