-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bu adam ************** şöyleki bunu instagramdan takip ediyordum eleştirisel bir soru sordum bayada tutulmuştu yorumum (beğeni aldi yani ). direk instagramdan engelledi :) bu tarz adamlar belli seviyedeki insanları tokatlayarak büyümektedirler :)
Neymiş efendim eğitim şirketiyiz biz hadi ordan sende :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bu adam ************** şöyleki bunu instagramdan takip ediyordum eleştirisel bir soru sordum bayada tutulmuştu yorumum (beğeni aldi yani ). direk instagramdan engelledi :) bu tarz adamlar belli seviyedeki insanları tokatlayarak büyümektedirler :)
Neymiş efendim eğitim şirketiyiz biz hadi ordan sende :)
Zaten bu adamın geçmişine baktınızda yaptığı projeler ve çalışmalarda hep başarısız olmuş ....buna guvenerek bu amazonda satış yaparak para kazanmaya çalışanlara üzülüyorum açıkcası
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dropshippingle uğraşana kadarbi kasa limon alıp köşede satın daha karlı. Hatta gidin limon makinası yapın 1 tl atana limon düşsün otomatik alın size pasif gelir.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bedava peynir fare kapanında olur iyi forumlar :)
Bir arkadasım bu adamın eğitim setini aldı, yaptık beraber siteyi. Kadın aksesuar üzerine 6 ayın sonunda ürün satmaya başladık fakat gerçekten mesai isteyen bir iş. Pasif falan değil. HAKKINI VERİRSENİZ DROPSHIPPING İLE PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
Üstteki yorumu yapmamın sebebi ise ekim nazım kayanın aslında internette ücretsiz kaynak bulabileceğiniz şeyleri ücretiyle satmasıdır. Ve fahiş bi ücret.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zamanında az daha abimle alacağımız eğitim programı. Gerçekten ücreti çok fazla bence . Ayrıca ücret de dolar biriminden ödeniyordu sanırsam . YouTube’da birkaç son model araba , güzel ev tarzında şeyler tanıtmıştı . Bunları yaptığı ticaretlerle kazanmış dediğine göre . Böyle şeylerin göze sokulması bence daha çok güvensizlik oluşturuyor .
Kendisi videolarında gayet güzel konuşuyor , ikna kabiliyeti yüksek . Ama malesef tipten kaybediyor . Güvenemiyor insan .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yeni Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rivayet odur ki 19.yy ortalarında Kaliforniya'nın San Fransisco eyaletinde Altın bulunduğu söylentisi ortaya çıkmış. Söylenti o kadar yayılmış ki yüzbinlerce ganimet avcısı San Fransisco'ya altın bulma ümidiyle akın etmiş. Sonuçta ise parayı altın aramaya gelenler değil, aramaya gelenlere kürek satan tüccarlar kazanmış.
Yine de kimseyi karalamak istemem, altın bulma ihtimâli hep vardır fakat elde boş kürekle kalmamaya dikkat etmek lazım, vesselâm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Pasif gelir olması açısından kendinin eğitimlerini bir çok kez inceledim ************** denilmez lakin Umut Tüccarlığı yapıyor anlattığı kadar basit değil başlıyorsun eğitime direk 50 dolar olan kredi kartınız lazım yok amazon üyeliği yok şu yok bu derken zaten klasik bir işe girerken gereken sermayeler gibi sermayeler çıkıyor hani basitti Ekim Abi?