-
-
Yaş/Cinsiyet
57 / E
-
Meslek
online pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir işyerinde 3000 tl maaşla çalışıyorum. İşyeri ambalaj sektöründe.Bugüne kadar internet ortamında yoktular.
2 yıl içinde 3 web sitesini cebimden Harcayarak kurdum.Googlede ilk sayfaya getirdim.imalat yaptığı 10 farklı kalemde sayfada ilk üç arasında yer aldırdım.
İlk yıl için işyerinin kendi cirosu kadar webten müşteri getirdim.Bu yıl bu sayı işyerinin kendi müşterilerini 3 e katlayarak işyerinin cirosunun 2 katını yaptı.
İşyerinde fiili olarak beden gücü ile çalışıyor, maillere bakıyor, pazarlama yapıyor yurtdışı müşterilerine tercümanlık yapıyorum.
Siz olsanız ne kadar ücretle veya hangi şartlarda çalışmak isterdiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
5 bin artı webden gelen karın yüzde 10 nu
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam her ay elde edilen kârın %25 kısmını isterdim çünkü o kadar müşteri getiriyorsunuz sonuçta.
Sizin yerinizde olsam kendi işyerimi açardım ve kendim imalat ederdim ve daha büyük kazançlar elde ederdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam eğer kendi imalathanenizi kurup yönetme imkanınız varsa ufaktan başlayın derim yada imalat imkanınız yok ise temin etme şansınız varsa temin edin kendiniz alıp satın eğer buda yoksa en az 5 bin maaş artı anlaşmalı olarak aylık getirdiginiz müşteriden komisyon alın bence patronunuz yanlış anlamayın sizin sayenizde dünyanın parasını kazanıyor size bir extra vermiyorsa yazıktır o işverene ayrıca bütün bu işleri yapıp birde beden gücü ile çalışıyorsunuz vallahi helal olsun o adamın yuzudemi kızarmıyor sizden gelen müşterilerle çalışırken
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Her zaman her konuyu en ince ayrıntısına kadar belirlemek gerekir.
Neden cebinizden ödediniz site masraflarını mesela? Neden internetten müşteri getirdiniz? Nasıl başlarsanız öyle gider her zaman.
Durumunuzu açıkça izah edin ve sabit maaş + prim istediğinizi belirtin.
Bunu yapmadan önce işe başladığınız tarih ile günümüz tarihi arasındaki gelir tablolarını detaylandırın mutlaka.
Ben işvereniz olsam sesiniz çıkmasa bile size en azından prim ödemeyi teklif ederdim. Sizin ya işveren çok akıllı kendince, ya da bilmediğimiz başka şartlar mevcut aranızda. Bu yüzden daima yazılı iş yapın ve sözleşmeye dökün.
Diyelim ki anlaşamadınız; o zaman bildiğiniz rakip firmalardan birine teklif edin onlarla çalışmayı. Belki etik değildir ancak emeklerinizin karşılığını size vermemeleri de etik değildir. Bu yüzden biraz sesinizi çıkarmalısınız maalesef.
Umarım hayırlısı olur, kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
umarım kendi cebimden siteleri açtım dediğin siteleri firma yada o kişilerin üzerine açmamışsındır olduya anlaşamadınız hakkınızı bu kişiler vermedi ya kendiniz bu işi yapın yada başka bir firma ile anlaşın hem çalışın hemde sitelerden gelen müşteriyi firmaya verin onun üzerindende yüzdeli çalışın sonuç olarak emeğinizi yedirmeyin ha birzamanlar size hakkınızı vermeyen yada vermek istemeyen lerede geri dönmeyin
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Node.js uygulama geliştirici
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam çalıştığınız şirketin site, domain vs elimde koz gibi olaylara girmeyin. Oturup patronunuzla bence konuşun önüne grafikler atın işte daha önce böyle iken şimdi böyle. Ben yeni teknolojilerle bunu daha da ilerletip satışları dahada artıracam diyin ki yapabilirsiniz bunları. Sonra maaş konunuzu konuşun. 5 bin sabit ve her ay belli bir limitin üstündeki satışlardan prim alın.