weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benzin fiyatları 7 lirayı geçti. Sizinde sıralı sistem arabanız var. Kış aylarıda yaklaşıyor benzin almak zorundasınız.
BMW si felan olanlar için söylemiyorum benim gibi hyundai renault kullananlar için söylüyorum.
Boşa benzine paranızı yatırmayın, bir benzin pompası 60 lira alıyorsun takıyor usta ve 6 ay gidiyor benim gibi yaparsan :)
250 gram benzin koyun arabaya çalıştırın. veya daha az koysanızda olur. Pompa zorladıkça sonuna kadar çekiyor. Kışın don aylarında bile ben böyle çalıştırıyorum.
6 ayda bir benzin pompası bozuluyor onuda 50 liraya yaptırıyorum benzine para yatırsam en az 100 lira gidecek aylık kafadan 500 lira kar.
Benzin pompasını takmayı bile öğrendim. internette 50 lira. boşa benzine para yatıracağıma sonuna kadar çektiriyorum.
:)
Benzini arabaya gram gram koyuyorum çalışınca devam et. pompa bozulur diye korkmayın bi pompa 50 lira istediğin kadar zorla 6 ay gidiyor. kendin bile takarsın boşa benzine paranızı harcamayın.
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Motora bir zararı yok bu arada performans 94 dü yazın yine 94 çıktı bu sene iki senedir bu taktiği uyguluyorum . Evet hortumlar tıkanıyor 15 dakikada usta hortumları açıyor 2-3 seneden 1 tıkayor . 20 - 30 lira ver usta hallediyor. Deponuzu elle temizlerseniz internette video var, hprtumlar asla tıkanmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
bir arabanın motor kısmıyla pek oynama yapılmasına taraftar değilim herşeyin orjinal halinin en güzel olduğunu düşünüyorum uzun yola çok giderim mesala pompa otobanda bozuldu araba çalışmıyor maliyeti ne olur ? tanımadığın bir il otobandan çekici parça varsa takılır yoksa bulucaksın
Webfaresi.net Beklerim
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5 litrelik benzinle kışı çıkarmış adamım ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yurdum insanı her zaman bir formül bulur :)