reklammahallesi adlı üyeden alıntı
750 dk 5000 sms ve 8gb hocamTürknet in internet hızı iyi mi hocam ? Bi de ben bu akn adsl terimlerinden falan anlamıyorum aralarındaki fark nedir ?
Hocam onu ben de görmüştüm ama bi türlü yapamayınca müşteri hizmetlerini aradım sordum, onlar dedi ki yeni geçenlerde oluyor sadece o tarife dedi. Aslında bir şey söyleyeyim mi Vodafone müşteri hizmetlerinin daha kendilerinden haberi yok, ne zaman bir şey sorsam yanlış bilgi veriyorlar. Buraya örneklerini sayabilirim. Öncelerde müşteri hizmetleri gayet iyiydi ama son aylarda hiç memnun değilim, ne yaptılar yeni çalışan mi aldılar bilmiyorum ki :D
Adsl ile fiber arasındaki farkı merak ettim hocam, internetten de araştırırım size sormak yerine ama pek açıklayıcı olmuyor orada. Hem de vatandaşın ağzından öğrenmek her zaman iyidir :)
Dostum fiber heryerde olmuyor zaten sizin muhitte ve binada fiber altyapisi varsa kullanabilirsin. Cok hizli kesintisiz direk olarak superonline'in kendi altyapisi. Ama adsl alacak olursan superonline *****in alt yapisini kullanılıyor. *****te superonlayna baglantiyi 2. Porttan veriyor yani asil hizli olani kendi kullaniyor superonline a kotusunu veriyor. Adsl bozuldugunda superonline ekibi degil ***** ekini gelebiliyor. Onlarda gelmiyor.