-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Merhaba,
Bir sinema blogu açmayı düşünüyorum. Yani domain, tema, hosting vs. aldım lakin içimde bir sıkıntı var, "boşuna mı yapacağım acaba?" gibi.
Çıkmış ve çıkacak filmler hakkında inceleme ya da biraz sinema muhabbetleri yapmak istiyorum. Ama bu konuda insanlar ne kadar arama yapıyor, siteme giriş alır mıyım, google'da bu konudaki siteleri geçebilir miyim vs. çok negatif düşünmeye başladım.
Sizden pozitif yorumlar alamazsam -lütfen gerçekçi olun- aldığım domain, tema vs. iade edip vazgeçeceğim.
Teşekkürler yorumlarınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Hocam sinema bloğu içerik ihtiyacını karşılayabilecek misiniz? Binlerce makale demek, sadece güncel filmler hakkında yazı yazmak zorlayıcı olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam marvel dc tarzı haber yaparsanız birde sosyal medyayı aktif kullanırsanız sponsor bile bulabilirsiniz , keşke pc ve imkanım olsada bende sinema blogu açsam :)
Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben dizi ve filmleri aşırı derecede çok fazla takip eden biriyim ve her gün neredeyse 3 4 izlediğim dizinin makalelerini gerçek görüşlerim ile birlikte paylaşıyordum. Çok da güzel bir yere gelemedim.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
birzamanlar bende
buradaki alan adımla açmıştım ;) öyle duruyor. Vazgeçmeyin olumlu olumsuz yorumlar elbet olacak boşferin ;) siz açın günde 1 tanede olsa makale girin ilerleyen günlerde oturur herşey ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
PowerKing
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gamu™
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Ekim'in 20'sinde bu projeyi hayata geçirdim. Kendimce izlediğim filmleri eleştirel olarak konu şeklinde yorum yapıyorum. Gözüm yükseklerde değil. Premium tema aldım sayfalar oluşturdum, İki - üç günde bir konu yayınlıyorum, gayet iyi gidiyorum. Alan adımda akılda kalıcı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
benimde aklımda var böyle bir şey. araştırıyorum detayları yazarım.