-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Tavsiyeler için teşekkürler bir odayı misafir odası diğer odayı atolye gibi kullanacağım elektronik atolyesi gibi son bir odam kaldı son tavsiyeler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kar amacı güdüyorsanız: Yeşil perde ayarlayın güzel bir masa ve kamera , tripodu karşınıza kurun sonra başlayın anlatmaya Mevzular, Barış Özcan, Ruhi Çenet hatta belki YouTube üzerinden magazin, spor, film-dizi tavsiyelerinde bulunan fragman+kendi yorumunuz ile güzel bir youtube kanalı açıp içerik üretebilirsiniz.
Yok hemşerim ben keyifci adamım,
Diyorsanız: Odanın birine güzel bi " L " koltuk ortaya sehpa karşına kocaman TV bilgisayar bağlantısınıda sağladıktan sonra Netflix aboneiği alıp dizilere başlayabilirsiniz. Koltukta bi otarafa bi bu tarafa döner durursunuz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
acemi yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyun,dizi tarzı eğlence türünde bir şeyler istiyorsan hocam Puf Koltuk,Ses Sistemi,LCD Tv,Oyun Bilgisayarı,PS4 ve VR Seti,Mini Buzdolabı alırsan :D yürür gidersin sonra belki twitch ortamına da akarsın :D
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
2 öğrenciye yardım et, evinde yaşasınlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elâzığ''da yaşıyor sanırım arkadaş , Elâzığ 'da ki erasmus öğrencilerine kiraya verirse sıkıntı olabilir :)
Kalan 1 oda için zevklerinizi bilmiyorum ama , bi müzik odası gibi birşey yapılabilir. Güzel bir ışıklandırma sistemi ile kodlardan sıkıldıktan sonra , belki iki tek atarsınız arkadan güzel bir müzik ve ışıklandırma sistemi kafayı dağıtacaktır diye düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kalan bir odanızı antika eşyalar ile müze yapın, illere özel kartpostal, mektup, pul, evrak tarzı bulabileceğiniz eski ürünleri alabilirsiniz. Bir süre sonra baktınız ilde tanınan biri olursunuz, kaliteli ve makam sahibi dostlar edinirsiniz. Haliyle bu durum iş hayatınıza olumlu yansır