-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar iyi geceler,
Sizlere bir soru sormak istiyorum. Her ay 500 TL civarında Instagram'da ve Facebook'ta reklam verebilirim. Çok fazla olmadığını biliyorum ama azınsanmayacak bir rakam olduğu da aşikar. Sizce bunu nasıl değerlendirmeliyim?
Bir site açıp, buraya trafik mi çeksem daha mantıklı yoksa Instagram hesabı açıp onu kasmak mantıklı?
Cevaplarınız bekliyorum.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Keyifle ilgilenebileceğiniz bir web sitesi açıp belirttiğiniz bütçeyle her ay seo ve sosyal medya yatırımı yaparak güzel bir trafik ve de gelir sağlayabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
bence tam aksine oturmuş ve geliri olan bir site al ve onun üzerinden reklam işi yap. Madem bütçen var niye vakit kaybedesin.
site alımı yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
bütçe varsa bence spam olmayan yaşlı domaine sahip haber vs düşünürsen news kayıtlı site alman bencede daha mantıklı, ama etkilemekte kötü, bence instagram vs açarsanız illa ki bot takipçi alıp büyüyeceksiniz, büyük ajanslar kurumsal firmalar bot takipçili hesaplara reklam vermez...
bütçe varsa site, bütçe yoksa asla site işine girmeyin hayal olur...
ama bütçesiz instagram neden olmasın, çok yorsada takibe takip kasa kasa 6-7 aya sağlam bir hesap oluşur diye düşünüyorum, iyi forumlar...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence burda ki amaç bütçeden çok zamanla alakalı bir durum. Ne kadar vakit ayırabiliceksin. Hangi konularda bilgilisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
web sitesi oldukça çok bilgi birikimi ve zaman gerekecektir. (editör tutarsanızda hit çekme de sorun yaşayabilirsiniz bütçeniz ile)
instagram daha basit bir mecra, kısa sürede içerik üretebilirsiniz, gt metotlarını araştırabilir ve gelişebilirsiniz, belli konuma ulaşınca sayfalardan reklam alabilirsiniz. instagram veya web site ile ilgili detaylı bilgi isterseniz ulaşabilirsiniz düşüncelerimi paylaşmak düşüncelerinizi dinlemek isterim. Ne demişler el elden üstündür:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bilgisayarımda olan bir problemden dolayı çevrimiçi olamadım birkaç gündür.
Sizlerin yorumlarından da gördüğüm gibi iki taraf da mantıklı gibi gözüküyor fakat ben hala karar verebilmiş değilim.
Gelecek diğer yorumlara göre bir karar vermek istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
İyi forumlar,
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
önerim site alman, ilaveten instagram ve diğer sosyal medya hesapları da olsun
ilerde olurda, instagram bir şekilde hesabını kapatırsa; ortada kalmazsın en azından.
hangisine ne kadar çok önem verirsen, ilerletir, kazanç sağlarsın
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Size tavsiyem benim görüşüm tabikide sitedir fakat günde 1-2Saat ilgilenecekseniz hiç site işine girmeyin Site işi özen göstermeniz gereken bir iştir. Vaktiniz yoksa eğer instagram hesabı kurup 1-2Saat ilgilenirseniz günde 2-3Ay sonra size getirisi olacağına inanıyorum.
Bu benim görüşüm tabi herkesin görüşü farklıdır hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Vakit konusunda sıkıntım var çünkü çalışıyorum. Sanırım Instagram hesabı en mantıklısı olacaktır.