Arkadaşlar sitelerimizden bir kaçına, örnek vermek gerekirse https://www.istbeyazesyaservis.com"">https://www.istbeyazesyaservis.com sıralama düşürmek için ve google da eski duruma düşürmek için rakiplerin yaptığı spam trafikler vardı onları kontrollü olarak engelledik, tabi bu zaman içinde tecrübe ederek geliştirildi.

Arama geliştirme olarak devam ettik. Fakat dış spam sitelere kötü kelimeler ile site linkimizi ekliyorlar ve sıralama kaybediyoruz. Tools' dan engelleyip tekrar devam ediyoruz. Bu şekilde yapmasak spam skorumuz oldukça artıyor. Bunun için kökten çözüm var mı ? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyoruz.

Bende tecrübelerimizi aktarmak isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim, Bence iyi bir konu genel olarak bu sorun' u herkes yaşıyordur muhtemelen, yaşamıştır ama farkında değildir. Bu linkleri çıkartmak için değişik tarama programları v.s ler var bunlar ile taranarak çıkarılan linkler, Site wordpress olduğu için bu alana açmak istedim ve eklenti v.s varsa böyle bir duruma karşılık koruma olarak bu yüzden burada belirtim..

Fikirleriniz bizim için çok önemlidir..